Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
0°C

S-a deschis Burger King la Sibiu. Primii 100 de clienți primesc un burger gratis

S-a deschis Burger King la Sibiu. Primii 100 de clienți primesc un burger gratis

Burger King a deschis vineri, la Promenda Mall, primul restaurant din județul Sibiu. Puțin după ora zece dimineața, primii clienți au început deja să apară.

Cu coronițe pe cap și cu burgerii pe masă, sibienii au venit să guste preparatele celebrului lanț de restaurante cu puțin timp înainte de ora oficială a deschiderii. Copiii însoțiți de părinți și adolescenții au fost printre principalii clienți ai restaurantului.

„Eu nu am știut de deschidere, am trecut din întâmplare prin mall și ne-am oprit. Auzisem de Burger King, dar nu știam că vor deschide și la Sibiu”.

Reprezentanții restaurantului au tăiat și panglica de inaugurare a Burger King, s-au fotografiat alături de echipa de la Sibiu și au anunțat oferta zilei – primii 100 de burgeri gratis.

„Vă așteptăm cu multe surprize pe parcursul zilei, inclusiv cu cei 100 de burgeri din partea casei”, au spus aceștia.

Printre preparatele de la Burger King regăsim: Dublu SteakHOUSE – 32,90 lei Burger, 43,90 lei- Meniu, Big King XXL – 31,50 lei Burger, 42,50 lei Meniu, Whopper – 18,90 lei Burger, 29,90 Meniu, Extra Long Chill Cheese – 21,50 lei Burger, 32,50 lei  Meniu, Crispy Chicken – 15,90 lei Burger, 26 90 lei Meniu.

Foto principală: Promenada/Facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Șunculiță Vasile

Acum 2 luni

Waw, așa da! Cea mai tare investiție din 1191 încoace!

Raspunde

Carcotel

Acum 2 luni

Paine si circ :)))) ce stire :D :D

Raspunde

Ram

Acum 2 luni

Astea sunt articole de reclama, plătite , nu e nicidecum o știre și nu are legătura cu circul… Te-ai băgat și tu ca bikinii in partea posterioară , ca de obicei. Trist e ca te mai crezi și funny …

Raspunde

Carcotel

Acum 2 luni

Singurul/a, care ma considera funny esti tu, Ram :)))))) Bine, stirea este facuta ca si reclama, s-au incasat niste bani pe articol, ok. Dar tot la paine si circ ne rezumam cu burger king-ul lor :D Mare-i foamea la romani. PS: Nu trebuia marcat ca articol publicitar daca tot e reclama?

Raspunde

Feli

Acum 2 luni

Astazi mi-am luat liber de la serviciu pentru a putea participa la marea deschidere! Am fost clienta cu numarul 5 si am primit un burger moka! Multumesc Burger King!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus