Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
15°C

Toamna Studențească: ULBS și AFT deschid anul universitar în Piața Mare

Toamna Studențească: ULBS și AFT deschid anul universitar în Piața Mare

Studenții anului I ai Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și cei ai Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” se vor aduna în Piața Mare a Sibiului luni, 2 octombrie, la ora 14, pentru a participa la momentul festiv care le este dedicat – deschiderea anului universitar.

„Toamna studențească” este primul eveniment din Săptămâna de Orientare, un program dezvoltat special pentru cei mai tineri studenți ai ULBS, care vor intra astfel pentru prima oară în contact cu mediul academic sibian.

„Fie că este vorba despre întâlnirile pregătite de facultăți, întâlniri cu principalii parteneri ai ULBS, cu structurile suport (Biroul Erasmus, SmartHub, Biblioteca Universitară, D-School etc.), despre vizite la muzee, proiecții de film, sau competiții sportive, programul pregătit de universitate are ca scop familiarizarea studenților de anul I cu tot ceea ce definește cultura organizațională, dar și cu oportunitățile de petrecere a timpului liber în orașul Sibiu, într-un mod cât mai plăcut.

Îi așteptăm așadar pe studenții anului I cu mult entuziasm, în Piața Mare! Dar fiindcă nu putem promite soare, vom anunța din timp schimbarea locului de desfășurare, în cazul în care vremea va fi nefavorabilă”, transmit reprezentanții ULBS într-un comunicat de presă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Mihaita

Acum 2 luni

ce de bunuri averi voi! uau! păcat că nu sunt laboratoare și săli de curs.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus