Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-1°C

2 milioane de lei pentru Liceul Terezianum: amenajare curți, alei și terenuri de sport

2 milioane de lei pentru Liceul Terezianum: amenajare curți, alei și terenuri de sport

Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum” din Sibiu va beneficia de lucrări de modernizare a curților, precum și va avea noi terenuri de sport. 

Serviciul care gestionează infrastructura școlară din cadrul Primăriei Sibiu a lansat o licitație cu titlul „Amenajare curți, alei, terenuri de sport la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Terezianum” din str. Postăvarilor nr.18. Proiectul provede intervenția asupra recondiționării structurii curții liceului.

Valoarea estimată a lucrărilor este de aproape 2 milioane de lei fără TVA. 

Curtea liceului este folosita exclusiv pentru activități de recreere și sportive. În caietul de sarcini al licitației scrie că se recomandă ca această curte a liceului să fie modernizată prin realizarea unei părți carosabile pe o suprafață de 3.720 mp. Totodată, se menționează că trotuarele vor fi prevăzute cu elemente caracteristice curții proiectate: drumuri de aprovizionare si terenuri de sport; trotuar pietonal; platforma Euro Pubele. Proiectul mai prevede refacerea și tualetarea zonei verzi; realizarea de borduri, guri de scurgere; canalizare pluvială etc. 

Sunt prevăzute montarea a patru bănci, coșuri de gunoi, pentru terenul de sport – două porți de mini fotbal, două panouri de baschet; pistă de alergat de 50 m lungime. Terenul de fotbal și terenul de baschet vor fi realizate cu zone de protecție.

„Pentru realizarea investiției se va avea în vedere asigurarea utilităților necesare funcționării șantierului”, se mai precizează în documentația anunțului de licitație.

Deschiderea ofertelor va avea loc pe data de 10 octombrie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1395

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

3 comentarii

Mihai Tanase

Acum 2 luni

"... va beneficia de lucrări de modernizare a curților, PRECUM ȘI VA AVEA noi terenuri de sport...." PRECUM ȘI VA AVEA ? Adica pe româneste ?
Raspunde

Un trecator

Acum 2 luni

Cosurile de basket din sala nu se schimba??? A fost renovata si sala arata a sala bravo, dar cosurile sunt.......
Raspunde

LIA

Acum 2 luni

Foarte bună idee , sa nu mai facă atâta mișcare ce atâta zbenguiala sa mai stea și pe bănci ca nu au mai stat de mult jos . Sa se facă alei și zone verzi cu panouri ,,Nu călcați iarba" ca să le poată scădea media la purtare în loc de cât mai multe terenuri de sport , doar sunt liceu alimentar și trebuie sa se învețe cu sifoanele ( 2 milioane 4 garduri )
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus