Sâmbătă,
11.10.2025
Innorat
Acum
10°C

Actualizare: Ioan Frățilă, bucătarul de la Hanul din Tulgheș, primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite: Mă gândeam că poate ajung în semifinale

Actualizare: Ioan Frățilă, bucătarul de la Hanul din Tulgheș, primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite: Mă gândeam că poate ajung în semifinale

Ioan Frățilă, bucătarul de 55 de ani de la Hanul din Tulgheș din Muzeul Astra a trecut de probele eliminatorii ale emisiunii Chefi la Cuțite și a fost selectat în echipa lui Sorin Bontea.

Actualizare 

Ioan Frățilă este primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Concurentul făcea parte din echipa portocalie a lui Chef Sorin Bontea. În urma punctajului mic acesta a părăsit competiția.

Miercuri seară s-a difuzat ediția cu numărul 16 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 12. Concurenții au trecut printr-o probă de gătit complicată, iar apoi printr-un duel în care au trebuit să gătească pește. Echipele intrate la duel au fost cea a lui Sorin Bontea și a lui Cătălin Scărlătescu, echia lui Florin Dumitrescu salvându-se.

Raluca Hulubei, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu, a reușit să se salveze prima, cu 8 puncte. Apoi s-a salvat și Mihaela Bărbosu, cu 7 puncte, din echipa lui Sorin Bontea. Chef-ul tot a pierdut însă un concurent, pe Ioan Frățilă, cu un punctaj de 6 puncte.

„Nu m-am gândit că plec eu primul, am zis că poate ajung până în semifinale, dar nu”, a spus bucătarul.

Știre inițială

”Vine din Sibiu și toată viața a fost bucătar, așa cum a mărturisit chiar el în preselecții. Încă de atunci, concurentul de la Chefi la cuțite sezonul 12 a adus voia bună în platou, iar acum este responsabilul cu distracția în echipa portocalie”, scrie Antena1.

Acesta i-a cucerit pe chefi și cu preparatele sale, nu doar cu starea de bine pe care o emană. El a reușit, cu ușurință, să facă trecerea de la felul de mâncare tradițional, gătit în audiții, la sandvișul cald și la pastele italienești din bootcamp.

„Mi-am dorit de mult să vin aici și nepoțica mea m-a înscris. În seara asta gătesc mușchi de porc ciobănesc. În 97 am devenit bucătar, asta mi-a fost mie de când am fost mic, să fiu bucătar și să-mi placă să gătesc. Bucătăria este o artă, lucrez de atâția ani, dar îmi place. E greu, foarte greu, lucrezi de dimineața de la 8 până la 12 noaptea. Îmi place, nu pot să mă las de bucătărie”, a mărturisit Ioan Frățilă în preselecții.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus