Marţi,
05.12.2023
Innorat
Acum
-3°C

Actualizare: Ioan Frățilă, bucătarul de la Hanul din Tulgheș, primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite: Mă gândeam că poate ajung în semifinale

Actualizare: Ioan Frățilă, bucătarul de la Hanul din Tulgheș, primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite: Mă gândeam că poate ajung în semifinale

Ioan Frățilă, bucătarul de 55 de ani de la Hanul din Tulgheș din Muzeul Astra a trecut de probele eliminatorii ale emisiunii Chefi la Cuțite și a fost selectat în echipa lui Sorin Bontea.

Actualizare 

Ioan Frățilă este primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Concurentul făcea parte din echipa portocalie a lui Chef Sorin Bontea. În urma punctajului mic acesta a părăsit competiția.

Miercuri seară s-a difuzat ediția cu numărul 16 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 12. Concurenții au trecut printr-o probă de gătit complicată, iar apoi printr-un duel în care au trebuit să gătească pește. Echipele intrate la duel au fost cea a lui Sorin Bontea și a lui Cătălin Scărlătescu, echia lui Florin Dumitrescu salvându-se.

Raluca Hulubei, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu, a reușit să se salveze prima, cu 8 puncte. Apoi s-a salvat și Mihaela Bărbosu, cu 7 puncte, din echipa lui Sorin Bontea. Chef-ul tot a pierdut însă un concurent, pe Ioan Frățilă, cu un punctaj de 6 puncte.

„Nu m-am gândit că plec eu primul, am zis că poate ajung până în semifinale, dar nu”, a spus bucătarul.

Știre inițială

”Vine din Sibiu și toată viața a fost bucătar, așa cum a mărturisit chiar el în preselecții. Încă de atunci, concurentul de la Chefi la cuțite sezonul 12 a adus voia bună în platou, iar acum este responsabilul cu distracția în echipa portocalie”, scrie Antena1.

Acesta i-a cucerit pe chefi și cu preparatele sale, nu doar cu starea de bine pe care o emană. El a reușit, cu ușurință, să facă trecerea de la felul de mâncare tradițional, gătit în audiții, la sandvișul cald și la pastele italienești din bootcamp.

„Mi-am dorit de mult să vin aici și nepoțica mea m-a înscris. În seara asta gătesc mușchi de porc ciobănesc. În 97 am devenit bucătar, asta mi-a fost mie de când am fost mic, să fiu bucătar și să-mi placă să gătesc. Bucătăria este o artă, lucrez de atâția ani, dar îmi place. E greu, foarte greu, lucrezi de dimineața de la 8 până la 12 noaptea. Îmi place, nu pot să mă las de bucătărie”, a mărturisit Ioan Frățilă în preselecții.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus