Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
13°C

AFT Sibiu: Peste 1.500 de studenți vor fi prezenți luni la „Toamna Studențească”

AFT Sibiu: Peste 1.500 de studenți vor fi prezenți luni la „Toamna Studențească”

Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu anunță că luni, 2 octombrie, de la ora 9, va avea loc festivitatea de deschidere a anului universitar 2023 – 2024.

Începând cu ora 14:00, în Piața Mare a Sibiului, manifestările  vor continua cu evenimentul intitulat „Toamna studențească”, în cadrul căruia, studenți și cadre didactice din Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” și Universitatea „Lucian Blaga” vor marca, în mod simbolic, deschiderea anului universitar în Centrul universitar Sibiu. 

În prezent, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu are în derulare programe de studii universitare de licență, programe de studii universitare de master și cursuri postuniversitare. La data de 2 octombrie vor începe studiile 1513 studenți și cursanți, astfel:

- la programele de studii universitare de licență, 986 de studenți (dintre care 330 în anul I), școlarizați pentru Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Serviciul de Informaţii Externe, Serviciul Român de Informaţii și Ministerul de Justiție;

- la programele de studii universitare de master, 472 de studenți;

- la cursurile postuniversitare, 55 de cursanți.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Lu

Acum 2 luni

Trotuarele și locurile de parcare pe o rază de 1 km în jurul Academiei Forțelor Terestre abia așteaptă să devină depozite pentru autoturismele bieților studenți militari.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus