Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Toamna aceasta se va finaliza modernizarea străzilor din localitatea Axente Sever

Toamna aceasta se va finaliza modernizarea străzilor din localitatea Axente Sever

După ce au fost finalizate lucrările de modernizare și asfaltare a străzilor din localitatea Agârbiciu, șantierul de lucru s-a mutat în localitatea Axente Sever, unde urmează să fie modernizare și asfaltate încă 7 străzi. La Agârbiciu, în această perioadă se vor realiza marcajele rutiere și se vor amenaja spațiile verzi.

Având în vedere că cea mai mare parte a proiectului a fost finalizată, respectiv cele 10 străzi din localitatea Agârbiciu, primarul Marius Grecu spune că, în localitatea Axente Sever, lucrările se vor desfășura mai repede, fiind vorba despre mai puține străzi. Bineînțeles, ca și în localitatea Agârbiciu, și lucrările din Axente Sever vor include trotuarele, rigolele pentru evacuarea apelor pluviale, podețe etc.

Străzile din localitatea Axente Sever care sunt incluse în proiect, sunt următoarele: str. La Măcinică, str. La Mărgineanu, str. La Toderică, str. Primărie – Linie CFR, str. Primărie – sector SMA, str. Șosea Haltă și str. Suseni – Zegheș.

„Am finalizat lucrările de asfaltare în localitatea Agârbiciu, fiind vorba despre partea mai dificilă a proiectului, așa că, în urma discuțiilor pe care le-am avut cu dirigintele de șantier și cu constructorul, sunt încrezător că vom finaliza și străzile din Axente Sever până la data de 1 decembrie. În Agârbiciu, au fost 10 străzi care au fost modernizate, de o întindere foarte mare, iar în Axente Sever avem 7 străzi, care nici nu sunt atât de lungi. Așadar, dacă și vremea va ține cu noi, până la 1 decembrie ar trebui să se încheie lucrările din Axente Sever și vom putea sărbători nu doar Ziua României, ci și finalizarea acestui proiect important penmtru comuna noastră”, spune Marius Grecu, primarul comunei Axente Sever.

Proiectul de modernizare a străzilor din comuna Axente Sever este finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, precum și  cu fonduri de la bugetul local, având o valaore totală de 7.657.773 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Sus