Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

8,6 lei – prețul unui abonament lunar pentru studenții ULBS care merg cu autobuzul

8,6 lei – prețul unui abonament lunar pentru studenții ULBS care merg cu autobuzul

Compania de transport în comun a Sibiului anunță tarife preferențiale pentru studenți, de doar 8,6 lei pentru un abonament lunar.

”Începând cu noul an universitar vă puteți bucura de abonamente Tursib cu reducere de 90%. Astfel tariful unui abonament pentru student va fi de 8,6 lei ”, a informat Tursib într-un comunicat transmis luni.

Dacă sunteți student înmatriculat la o formă de învățământ cu frecvență din cadrul ULBS și aveți până în 30 de ani trebui să vă prezentați la oricare dintre agențiile Tursib.

 Aduceți cu voi:

  • Cartea de identitate (în situația în care cartea de identitate nu este disponibilă, certificatul de naștere/pașaportul);
  • Adeverință de la facultate în original sau carnet de student vizat pe anul universitar în curs;
  • Un document care să ateste schimbarea numelui, în cazul în care a intervenit acest aspect (ex: căsătorie);

După ce achitați 8,6 lei puteți utiliza transportul public timp de 30 de zile fără nicio problemă.

Cum se validează abonamentele 90% studenți ULBS?

Validarea abonamentelor se face întotdeauna imediat după urcarea în autobuz prin apropierea cardului Tursib de validatoarele galbene din autobuze.

În situația în care ruta parcursă presupune utilizarea a două sau mai multe trasee, rugăm călătorii să valideze abonamentul în fiecare autobuz cu care circulă.

Toate abonamentele au un număr nelimitat de călătorii, astfel încât validarea la fiecare călătorie nu afectează în nici un fel valabilitatea abonamentului.

Cum se realizează controlul abonamentelor 90% studenți ULBS?

Controlul abonamentelor este realizat de către inspectorii de trafic Tursib, împuterniciți de către Primăria Municipiului Sibiu.

Controlul se efectuează prin apropierea cardului Tursib din PVC fie de device-urile de control aflate în dotarea inspectorilor de trafic, fie de aparatele galbene din autobuz.

Asigurați-vă că dețineți un titlu de călătorie valabil și că îl validați corespunzător pentru a evita orice neplăceri ulterioare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5384

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Asen

Acum 6 luni

penibil.....era ok un 50%...hai sa ne batem joc ca se iau bani din alte parti De ce nu si la studentii peste 30 ani? De ce nu si la profesori? Tariful de mai sus era ok pentru pensionari. Cred ca orice pensionar si-ar permite un astfel de abonament
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus