Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
1°C

Radu Nechifor și  Marius Preda lansează vineri albumul „Autentic”. „Ne-am văzut de nenumărate ori cu intenția de a face împreună un proiect care să rămână în urma celor 15 ani de prietenie”

Radu Nechifor și  Marius Preda lansează vineri albumul „Autentic”. „Ne-am văzut de nenumărate ori cu intenția de a face împreună un proiect care să rămână în urma celor 15 ani de prietenie”

Radu Nechifor și  Marius Preda lansează vineri, 6 octombrie, albumul „Autentic”. Evenimentul va avea loc de la ora 20, la Redal Expo.

„A trecut mai mult de 1 an de când am înregistrat materialul. Ne-am văzut de nenumărate ori cu intenția de a face împreună un proiect care să rămână în urma celor 15 ani de prietenie, muzică și emoții. A venit și inspirația și timpul potrivit pentru asta, dar materialul a stat la dospit încă un an până am reușit în sfârșit să luăm decizia de a lansa albumul”, arată Radu Nechifor.

Albumul va fi disponibil începând cu 6 octombrie pe toate platformele de streaming cunoscute (Spotify, Apple Music,Youtube,Tidal) și se poate achiziționa în format digital de pe iTunes și Amazon Music.

„Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de întregul album live, în premieră, într-un spectacol susținut de Radu Nechifor, Marius Preda, Cezar Cazanoi și taraful său”, se mai arată în descrierea evenimentului.

Biletele pentru concert sunt disponibile aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Crypto

Acum 1 lună

Gata cu schemele de staking?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus