Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
18°C

ACTUALIZARE Cerb lovit mortal de un TIR şi un autoturism, pe autostradă la Săcel. Drumarii au verificat gardurile și sunt în regulă

ACTUALIZARE Cerb lovit mortal de un TIR şi un autoturism, pe autostradă la Săcel. Drumarii au verificat gardurile și sunt în regulă

Actualizare

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, care administrează drumurile naționale și autostrăzile din județul Sibiu, au verificat în această dimineață gardurile de protecție în zona unde s-a produs accidentul. Drumarii au fost însoțiți de polițiști, principala concluzie fiind că în preajmă gardurile nu sunt rupte și nici nu lipsesc. Cel mai probabil cerbul respectiv a sărit gardul înainte să fie lovit de mașină.

Știre inițială

Un cerb a fost lovit mortal vineri dimineaţa de un autotren şi un autoturism, pe A1, pe sensul Sibiu - Sebeş, unde traficul s-a desfăşurat îngreunat jumătate de oră, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

"În această dimineaţă, în jurul orei 06,00, pe A1, în zona km. 267, Săcel, un cerb a fost lovit de un ansamblu tir şi de un autoturism, pe sensul Sibiu - Sebeş.
Din păcate, animalul a decedat în urma impactului", a precizat Elena Welter pentru Agerpres. 

Potrivit IPJ Sibiu, "cele două autovehicule au suferit avarii, fără a fi înregistrate victime omeneşti." 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Calu

Acum 6 luni

Nu stiu cum ati facut rost de poza asta, poate e "trucata"" dar daca te iei dupa ea titlul trebuia sa fie: Doi soferi circula pe contrasens pe A1, in apropiere de Cristian. Daca sunt lucrari mai sus, trebuiau semnalizate corespunzator si atunci era alt titlu............
Raspunde

Un sibian

Acum 6 luni

salbaticii si primitivii naibii!!
Raspunde

Carcotel

Acum 6 luni

Incerc sa inteleg stirea actualizata: deci gardurile nu au fost distruse, gaurite sau furate, ci pur si simplu sunt suficient de scunde sau nepotrivite incat un cerb poate sa sara peste ele? Pai atunci de ce nu le-au facut de la bun inceput suficient de inalte cat sa acopere detenta unui cerb adult. Sau ei au pus garduri ca sa nu intre ratonii pe autostrada? SAAAAU, in documentatia tehnica erau prevazute garduri inalte de x metri dar ce sa vezi, cand au fost montate, gardurile aveau x minus 2 metri ca na, sa pape si gura "lor " ceva :)
Raspunde

Luca

Acum 6 luni

Culmea este ca aceasta autostrada este singura autostrada din Europa care este pazita . Paza insemnand cateva rable care circula ILEGAL si extrem de periculos PE BANDA de urgenta cu 30 km/h .
Raspunde

Eu

Acum 6 luni

Ungurii au trecătoare speciale ptr animalele sălbatice....noi avem indicatoare "atenție ursul"......
Raspunde

Ceac Noris

Acum 6 luni

La cit de proasta e starea drumului , probabil cerbul a vrut sa se sinucida !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus