Marţi,
28.11.2023
Innorat
Acum
5°C

AUR despre o posibilă candidatură a lui Cristian Marinescu: „Nu am purtat niciun fel de discuții”. Candidații AUR vor fi anunțați la sfârșitul anului

AUR despre o posibilă candidatură a lui Cristian Marinescu: „Nu am purtat niciun fel de discuții”. Candidații AUR vor fi anunțați la sfârșitul anului

În contextul alianței dintre Partidul Republican și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), deputatul sibian AUR, Sebastian Suciu, întrebat fiind dacă Cristian Marinescu, lider local al Partidului Republican, va candida la alegerile de anul viitor, a precizat că nu au fost purtate astfel de discuții.

„Este o alianță, până la urmă consacrată și evidențiată la nivel național, dar în momentul de față, la nivel județean nu am purtat niciun fel de discuții cu domnul menționat”, a spus Suciu pentru Turnul Sfatului.

În ceea ce privește propunerile pentru candidați din interiorul partidului, se vor face, cel mai probabil, la începutul anului viitor.

„Vom avea discuții în interiorul partidului, vom avea o listă cu un număr de candidați, dar nu o listă finală, cred că undeva în iarnă. Până la finalul acestui an nu va fi anunțat niciun candidat”, a spus dr. Sebastian Suciu.  

Întrebat dacă își menține declarația de a merge tot în parlament la alegerile de anul viitor, deputatul a lăsat să se înțeleagă faptul că poate lua în calcul și alte variante.

„Am luat în calcul acest aspect (de a obține o poziție la Primăria sau Consiliul Județean Sibiu n.r.), dar în momentul de față nu sunt nici hotărât. Acum se poartă o serie de discuții inclusiv cu alte persoane care nu fac parte, momentan, din partid. Am luat în calcul Consiliul Județean”, a mai spus Suciu.

Declarațiile au fost făcute vineri, 6 octombrie, în cadrul conferinței de presă susținută de AUR la sediului partidului de pe strada Someșului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Kukuruku

Acum 1 lună

Daca vor sa le scada procentele... :)
Raspunde

Dd

Acum 1 lună

Acesta este un **** in viata! Zero barat! Se cearta cu toata lumea!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus