Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
0°C

Vreme în răcire. Minimă de 6 grade în municipiul Sibiu

Vreme în răcire. Minimă de 6 grade în municipiul Sibiu

Vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade, astăzi, apreciază meteorologii sibieni în prognoza de vineri, iar temperaturile sunt în scădere față de ce a fost în restul săptămânii.

”Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare, mai ales în cursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zonele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 20 de grade, iar cele minime între 5 și 8 grade. Pe arii restrânse, dimineața se va semnala ceață în zonele joase”, se precizează în prognoză.

Temperaturile maxim de astăzi, din județ: 20 de grade în Sibiu și Dumbrăveni, 19 grade la Boița, 13 grade la Păltiniș și 7 grade Celsius la Bâlea – Lac.

Temperatura minimă din municipiul Sibiu e azi de 6 grade, cu doar un grad în plus față de Păltiniș și cu 4 peste minima de la Bâlea Lac.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus