Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-1°C

Cea mai mică Biblie din lume va putea fi văzută la Sibiu săptămâna aceasta. Expoziție la Biserica Creștină Biruința

Cea mai mică Biblie din lume va putea fi văzută la Sibiu săptămâna aceasta. Expoziție la Biserica Creștină Biruința

Societatea Misionară și de Caritate Pacea, împreună cu Biserica Creștină Biruința și Forumul Crescendo organizează în perioada 10-15 octombrie „Expoziția Bibliei”. Cei interesați să descopere Biblia rezistentă la apă, cea mai mică Biblie din lume, Biblia cu glonț sau Biblia pentru nevăzători o vor putea face la Biserica Creștină Biruința, de pe Bulevardul Victoriei, nr. 42, (Pasajul Spitalului).

Vernisajul expoziției va avea loc marți, 10 octombrie, începând cu ora 17, iar pe parcursul săptămânii vor fi scurte prelegeri, susținute de doctori și profesori în teologie.

„Vizitatorilor li se vor prezenta curiozități interesante și informații legate de scrierea veche, cuneiformă, scrierea hieroglifică dar și invenția scrierii cu tiparnița de Gutenberg din secolul al IV-lea.

Între exponatele prezentate la cele 10 standuri se numără: Biblia rezistentă la apă, cea mai mică Biblie din lume, Biblia cu glonț, Biblia pentru nevăzători, diverse traduceri ale Bibliei, copii ale sulurilor de la Qumran și multe alte exemplare valoroase.

Proiectul conține si o inițiativă inedită, Biblia transcrisă de sibieni pentru sibieni, care a avut loc la ultima expoziție a Bibliei de la Forumul German. Fiecare vizitator va avea posibilitatea de a-și pune amprenta în transcrierea Bibliei, prin scrierea unui verset”, transmit organizatorii evenimentului într-un comunicat de presă.

Intrarea și vizitarea expoziției sunt gratuite. Cei care doresc să participe la expoziție cu un grup organizat pot suna la numărul de telefon 0744617795, persoană de contact, Dobrin Teodor.

Programul expoziției:

Programul expoziției va fi următorul:

Marti, 10 octombrie: 17:00-20:00;

Miercuri, 11 octombrie: 10:00-13:00 și 17:00-20:00;

Joi, 12 octombrie:10:00-13:00 și 17:00-20:00;

Vineri,13 octombrie: 10:00-13:00 și 17:00-20:00;

Sâmbătă, 14 octombrie:15:00-18:00;

Duminică,15 octombrie:18:00-20:00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Gigi

Acum 1 lună

Tot in ziua a patra a creeat Dumnezeu soarele și in Biblia aia mică?
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 1 lună

Un popa mic si ignifug nu aveti?
Raspunde

Hermann Stadt

Acum 1 lună

Macar o data in viața,fiecare dintre noi ar trebui să citească Biblia.Sau macar NT,chiar merita.Prea multa lume are o religie dar nu are o credință adevărată. Blaise Pascal spunea:"Daca cred ca exista Dumnezeu si El nu exista, n-am pierdut nimic. Dar daca nu cred ca exista si El exista cu adevarat, atunci am pierdut totul.”
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus