Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
0°C

Incendiu la fabrica de transformatoare de pe Ștefan cel Mare

Incendiu la fabrica de transformatoare de pe Ștefan cel Mare

Pompierii sibieni au intervenit vineri seara în jurul orei 23 pe strada Ștefan Cel Mare din municipiul Sibiu pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la un operator economic ce are ca obiect de activitate fabricarea de transformatoare și autotransformatoare electrice, anunță luni reprezentanții ISU Sibiu.

La fața locului au fost mobilizate trei autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD. La sosirea forțelor incendiul se manifesta în interiorul fabricii lângă un rezervor de ulei, cu flacără și degajări de fum.

În urma incendiului au fost afectate două rezervoare de ulei (de 300 litri și 50 tone), pereți ai halei pe o suprafață totală de aproximativ  250 mp. De asemenea au fost afectate mai multe instalații și utilaje din interiorul halei. Incendiul a fost cauzat de efectul termic produs în timpul unei avarii tehnologice în hala de producție transformatoare.

Din fericire nu erau persoane prezente în hală la momentul izbucnirii incendiului și nici nu au fost ulterior înregistrate victime. 

foto ISU Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus