Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Mijlocașul Ciprian Biceanu: ”Principala calitate pe care o are FC Hermannstadt în acest moment este unitatea grupului”

Mijlocașul Ciprian Biceanu: ”Principala calitate pe care o are FC Hermannstadt în acest moment este unitatea grupului”

Mijlocașul în vârstă de 29 de ani al FC Hermannstadt, Ciprian Biceanu, a declarat într-un interviu acordat recent că echipa și-a schimbat sistemul de joc față de sezonul trecut, motiv pentru care stilul de joc este unul mai atractiv pentru fani, apar mai multe ocazii de gol. Chiar dacă acest lucru nu-l avantajează personal.

”Evoluția echipei este una solidă, practicăm un fotbal frumos și ne creăm multe ocazii la fiecare meci, am demonstrat că putem să ne batem de la egal la egal cu orice adversar din campionat și acest lucru ne oferă încredere pe viitor.

Pot spune că mă avantaja mai mult sistemul pe care îl jucam în anii trecuți, evoluțiile mele au fost mai constante și consider că am dat un randament mai bun, dar atâta timp cât echipa are evoluții bune, contează mai puțin sistemul de joc sau cine evoluează. Mie îmi rămâne să mă pregătesc la fel de bine și de câte ori este nevoie de mine sa fiu 100% concentrat și motivat să-mi ajut echipa”, spune Biceanu într-un interviu acordat fchermannstadt.ro.

Cotat la 350.000 de euro în acest moment, Ciprian Biceanu mai spune că unitatea grupului, format în ultimii trei ani, reprezintă atuul numărul unu al echipei Sibiului.

”Cred că principala calitate pe care o are FC Hermannstadt în acest moment este unitatea grupului, în ultimii trei ani s-a format o familie frumoasă, cu sportivi talentați, ambițioși și motivați să îndeplinească obiective mărețe”, a mai declarat Biceanu.

Echipa de fotbal a Sibiului, FC Hermannstadt, se află pe locul 6 în Superliga României, după 12 etape. Din punctul de vedere al lui Ciprian Biceanu poziția este una meritată și dacă va rămâne neschimbată până la finalul sezonului parcursul va reprezenta o performanță pe Sibiu.

”Important este să rămânem la fel de echilibrați pe tot parcursul campionatului și să știm să gestionam fiecare etapă așa cum trebuie. Cu siguranță la finalul sezonului ne putem numără printre primele 6 echipe ale campionatului”, a concluzionat Ciprian Biceanu, în interviul acordat fchermannstadt.ro.

biceanu hermannstadt

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1290

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus