Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
14°C

Wizz Air anunță programul de zbor pentru primăvara 2024. Nicio noutate în Sibiu

Wizz Air anunță programul de zbor pentru primăvara 2024. Nicio noutate în Sibiu

Wizz Air a anunțat zborurile care vor fi programate din luna martie a anului viitor, iar de pe Aeroportul Sibiu nu e nicio modificare. Conform site-ului wizzair.com, din primăvara anului viitor din Sibiu vor rămâne aceleași rute care există și acum: Dortmund, Karlsruhe / Baden-Baden, Memmingen / Munchen Vest, Nurnberg și Londra.

Spre Dortmund va fi o frecvență săptămânală de cinci curse (luni, marți, vineri, sâmbătă și duminică), spre Karlsruhe se va pleca de două ori pe săptămână (marți și sâmbătă), spre Memmingen de cinci ori (în fiecare zi, exceptând zilele de marți și sâmbătă), spre Nurnberg de trei ori pe săptămână (marți, joi și sâmbătă), iar spre Londra, cu o frecvență de cinci ori pe săptămână (luni, miercuri, joi, vineri, sâmbătă și duminică).

Nici spre Aeroportul Brașov nu sunt anunțate zboruri noi pe lângă cele existente, spre Dortmund (2 zile pe săptămână) și Londra (3 zile pe săptămână).

De pe Aeroportul Craiova dispare zborul spre Roma Ciampino. Ultima cursă cu această destinație este cea de sâmbătă, 14 octombrie, cpnform programului de zbor afișat pe site-ul oficvial al Wizz Air. Zborul spre Madrid primește o zi în plus, ajungând la trei zile de operare, din luna aprilie 2024, de la doar două, acum. În schimb, zborul spre Bologna va avea două curse săptămânale din primăvara anului viitor, față de trei, acum.

Mai multe zboruri din Cluj

Compania maghiară va relua, în schimb operațiunile pe patru rute din Cluj-Napoca. Este vorba de cele spre Nisa, Catania, Larnaca și Napoli. În plus, compania aeriană va crește frecvențele pe două rute începând cu luna decembrie a acestui an, apoi pe alte șase rute din martie 2024.

Se va putea zbura mai des către Milano Bergamo și Bruxelles Charleroi, din decembrie 2023, iar din martie 2024, vor fi disponibile mai multe zboruri și pe rutele care leagă Cluj-Napoca de Milano Bergamo (o nouă creștere a frecvenței), Malaga, Barcelona, Bologna, Basel-Mulhouse-Freiburg, Roma Ciampino și Madrid.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ion din melisor

Acum 1 lună

Ar trebui sa i scoateți de tot pe cei de la Wizz . Sa meargă la Cj sau Tg Mureș. Sa aduceți o companie care oferă destinații și seriozitate, cu Wizz cred că mulți s au convins.
Raspunde

Sibian

Acum 1 lună

Nu de mult timp Consiliul Județean și conducerea AIS anunțau ca o victorie îndepărtarea RYANAIR-ULui din Sibiu și aducerea altor companii aeriene.Unde sunt avioanele de altădată?Și anularea zborului spre Madrid(nerentabil!!!) a fost promisa doar până in toamnă! Pe când ne veți spune că turnul de control a zburat la Cluj?Sau că în aeroportul nou,extins și modernizat veți deschide o mare piață volantă?Ne așteptăm la orice!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus