Duminică,
03.12.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

Aproape jumătate de milion de euro să stai gard în gard cu președintele Iohannis. ”O oază de intimitate la doi pași de inima orașului”

Aproape jumătate de milion de euro să stai gard în gard cu președintele Iohannis. ”O oază de intimitate la doi pași de inima orașului”

”Vrei să fii vecin cu președintele?” Acesta este anunțul unei agenții imobiliare care profită de faptul că o proprietate se află chiar lângă locuința președintelui Iohannis, de pe strada Bâlea, pentru a-și face reclamă.

O proprietate situată în imediata vecinătate a casei președintelui Klaus Iohannis din zona Trei Stejari a Sibiului a fost scoasă la vânzare, iar prețul este de 475 de mii de euro.

Citește și: 

FOTO - Conditii mai bune pentru SPP-istii care pazesc locuinta lui Iohannis

”Locuința are un farmec aparte și păstrează amprenta istoriei, fiind construită în 1939, dar le oferă viitorilor proprietari și o doză bună de confort modern. Un punct forte al casei este dat de amplasarea sa privilegiată, la doar câteva minute de mers pe jos de centrul istoric al orașului Sibiu, pe strada Bâlea.

Casa dispune de demisol, parter și pod și are o suprafață utilă de 112 mp. La demisol găsești o cramă, o bucătărie și spălătoria, iar la parter patru camere spațioase, încă o bucătărie, o baie și o toaletă de serviciu. Podul are potențial mansardabil, pentru cei care își doresc și mai mult spațiu.

Un alt avantaj îl reprezintă terenul cu o suprafață de 900 de mp care face din această proprietate reprezentată exclusiv de biroul din Sibiu al rețelei de agenții imobiliare Keller Williams o oază de intimitate la doi pași de inima orașului”, se precizează în anunț.

Casa se vinde nemobilată.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Valjan

Acum 1 lună

Iohanis o sa aibe in curand 8 case ca o cumpara si pe asta ca sa nu aibe vecini... :)

Raspunde

Larisa mindfullness vibes

Acum 1 lună

Avem un burg minunat cu atat de trepidante vibes! Mi-as dori sa putem fi vecini cu presedintele Zelensky, eroul sufletelor noastre, ale celor care credem cu tarie in valorile, civilizatia si democratia pe care SUA le propovaduiesc in lume! Slava Zele & Bibi!
Raspunde

Gicu

Acum 1 lună

O oază de intimitate... mai degrabă o brambureală fără seamăn. Nu aș lua așa o poziție cu fațada direct la una dintre cele mai aglomerate artere din oraș. Gălăgie și poluare non-stop. Atât a aerului cât și fonic.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus