Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Fly Lili deschide rutele spre Germania, din Sibiu. Primele zboruri sunt anunțate pentru începutul lunii decembrie 2023

Fly Lili deschide rutele spre Germania, din Sibiu. Primele zboruri sunt anunțate pentru începutul lunii decembrie 2023

Compania aeriană Fly Lili, fondată în Sibiu, plănuiește să înceapă zboruri regulate din Brașov, București (Băneasa) și Sibiu către Germania în orarul de iarnă 2023/24, anunță aviation.direct.

”Potrivit anunțului transportatorului, acesta vrea să deservească destinațiile Munchen și Stuttgart de trei ori pe săptămână din Brașov. De asemenea, vor să se îndrepte spre cele două orașe germane din București-Băneasa și Sibiu. Primele zboruri sunt anunțate pentru începutul lunii decembrie 2023”, precizează site-ul.

Vânzarea biletelor de avion nu a început încă. Potrivit companiei Fly Lili, citată de aviation.direct, acest lucru ar trebui să se întâmple în zilele următoare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Gogu

Acum 6 luni

E o premieră pt Sibiu sper sa fie de bun augur și bine concepută activitatea. Succes Jurgen!

Raspunde

Marjinimea Airlines

Acum 6 luni

Bai, zici ca suntem blestemati cu zborurile astea spre Germania, zici ca sunt conventii pe sate de-ale Continentalului si alti fabricanti de saibe! Unul nu ar deschide o linie spre alta tara! Toti sibienii filosaxoni merg la namol la Badeeeeennn Baaaadeeeennnn!
Raspunde

HBomb

Acum 6 luni

De ce nu spun cu ce frecvență vor zbura și din Sibiu ? Toți se reped ca muștele la Brașov, dar pentru Germania vor avea mai mulți clienți din Sibiu, fiindcă toată Zona Industrială Vest are nevoie de zboruri către Stuttgart și München.
Raspunde

Dana

Acum 6 luni

De 33 de ani aștept un zbor/ linie Sibiu- Berlin.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus