Sâmbătă,
27.04.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Investiție de peste 22 milioane: Inspectoratul de Poliție a demarat procedurile pentru modernizarea sediului

Investiție de peste 22 milioane: Inspectoratul de Poliție a demarat procedurile pentru modernizarea sediului

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu a demarat procedurile pentru modernizarea și reabilitarea termică a sediului. Într-o primă fază a fost lansată licitația pentru proiectare și asistență tehnică, urmând ca apoi să fie demarată licitația pentru desemnarea unui constructor.

”În vederea implementării proiectului, la data de 18 octombrie 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a publicat pe platforma de achiziții publice (SEAP) anunțul privind achiziționarea serviciilor de proiectare și asistență tehnică pentru reabilitarea energetică a corpurilor de clădire C1 și C2 ale sediului Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu (reședința), în valoare de 257.121,77 lei (fără TVA)”, informează conducerea IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă remis miercuri.

Întregul proiect este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Valoarea totală a investiției, cu TVA inclus, ajunge la 22.098.271,75 lei. Perioada de implementare a proiectului este 14.02.2023 – 14.02.2025.

Proiectul are în vedere atât ”anveloparea clădirilor corp C1 și C2, realizată la nivelul pereților exteriori, a planșeelor peste ultimul nivel” cât și instalarea sistemelor de alimentare cu energie din surse regenerabile. La acestea se adaugă ”modernizarea sistemelor de energie termică prin schimbarea cazanelor vechi cu pompe de căldură, mai eficiente”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 782

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus