Duminică,
03.12.2023
Parțial Noros
Acum
-1°C

Patru bărbați au fost reținuți în cazul furturilor de vaci. Doar o bovină a fost recuperată

Patru bărbați au fost reținuți în cazul furturilor de vaci. Doar o bovină a fost recuperată

Polițiștii sibieni au reținut pentru 24 de ore patru bărbați în cazul furturilor de bovine, anunță miercuri reprezentanții IPJ Sibiu. În perioada mai - august 2023, persoanele bănuite ar fi sustras 21 de bovine din județul Sibiu, pe care le-ar fi valorificat apoi, prin vânzare. Prin presupusa activitate infracțională s-ar fi înregistrat un prejudiciu de 29.600 de euro.

„Ca urmare a perchezițiilor domiciliare efectuate la data de 17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au descoperit și au ridicat mai multe telefoane mobile, au indisponibilizat două autoturisme și suma de 3.158 de lei. De asemenea, una dintre bovinele sustrase a fost recuperată,” transmit reprezentanții IPJ Sibiu. 

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore a patru persoane bănuite de săvârșirea faptelor. Este vorba despre doi bărbați în vârstă de 25, respectiv 38 de ani, din județul Sibiu și doi bărbați în vârstă de 42, respectiv 44 de ani, din județul Covasna.

Cei patru bănuiți vor fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Avrig, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat. 

Polițiștii reiterează precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Mihai Tanase

Acum 1 lună

"Prejudiciu de 29.600 de euro." Si de aia ati pus poze cu niste prapaditi de Lei...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus