Duminică,
03.12.2023
Parțial Noros
Acum
-1°C

„Cârnați cu un praf alb înăuntru,” aruncați în cartierul Tineretului. Semnal de alarmă pentru stăpânii animalelor de companie

„Cârnați cu un praf alb înăuntru,” aruncați în cartierul Tineretului. Semnal de alarmă pentru stăpânii animalelor de companie

În cartierul Tineretului au fost aruncate bucăți de cârnați care au înăuntru un praf alb, neidentificat. Situația a fost semnalată sâmbătă cititorilor publicației Turnul Sfatului de către o sibiancă care urmează să ia legătura și cu Poliția Animalelor. 

„În cartierul Tineretului au fost gasite mai multe pisici moarte in ultimul timp. Azi motanul.meu a venit cu o bucata de cârnat care înăuntru avea un praf alb, posibil o pastilă de paracetamol.” spune cea care ne-a trimis mesajele. 

„Tragem un semnal de alarma in legatura cu o informatie pe care tocmai am primit-o. In cartierul Tineretului pe Aleea Michelangelo au fost gasiti carnati cu un praf alb inauntru. Toate urmele gasite au fost adunate, insa spre binele animalelor trebuie avut grija pe unde sunt plimbate. Este valabil si pentru parintii cu copii mici. Urmeaza ca personalele care au fost de fata sa ia legatura cu Politia animalelor”, scriu și reprezentanții Animal Life pe pagina de facebook. 

În vara acestui an, într-unul din locurile de joacă pentru câini recent deschise în Sibiu au fost descoperite bile din carne tocată în care au fost ascunse mici ace. 

Citește și Semnal de alarmă: bile din carne cu ace ascunse în interior aruncate în locurile de joacă pentru câini

Angajați ai Poliției Animalelor Sibiu s-au autosesizat atunci și au mers la toate cele patru locuri de joacă pentru câini pentru verificarea zonei și a sistemelor de supraveghere video.

”Infracțiunea este ucidere cu intenție sau rănire cu intenție, legislația nu prevede pedeapsă și pentru tentativa de rănire, ori ucidere. Dacă și tentativa era pedepsită atunci puteam să deschidem un dosar penal. (...) Facem un apel la sibieni, dacă observă astfel de tentative sau fapte care par suspecte să ne sune imediat”, Comisarul șef Daniel Cernucan, șeful Poliției Animalelor Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Praf de copt alimentar...Si va mirati cum dispar complicii mafiei din MAI, Justitie, CCR, clanuri politice, etc.
Raspunde

Marian

Acum 1 lună

Cine face așa ceva nu numai că merită să mănânce cu vârf și îndesat același lucru, dar înainte merită o bătaie din aia soră cu decesul.
Raspunde

Victoria

Acum 1 lună

Ăștia ar fi în stare să ucidă și oameni, nu doar animale. Sper că sunt camere de supraveghere în zonă.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus