Duminică,
03.12.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

O șură și un grajd au luat foc noaptea trecută în Loamneș, din cauza unui scurtcircuit electric. Au ars 600 de baloți de fân

O șură și un grajd au luat foc noaptea trecută în Loamneș, din cauza unui scurtcircuit electric. Au ars 600 de baloți de fân

O șură și un grajd au luat foc noaptea trecută în comuna Loamneș din județul Sibiu, transmit pompierii sibieni sâmbătă dimineața. Cauza incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un cablu defect. 

„Azi-noapte în jurul orei 02:00 pompierii sibieni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Loamneș, cu două autospeciale de stingere, o autocisternă și două echipaje SMURD. 

La sosirea forțelor incendiul se manifesta generalizat la două anexe gospodărești (o șură și un garaj) pe o suprafața de aproximativ 150 mp.”, transmite ISU Sibiu. 

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului care a fost cauzat de un scurtcircuit electric produs la un cablu defect. 

În urma incendiului au fost afectate in totalitate cele două anexe precum și bunurile depozitate în interiorul acestora. De asemena au ars aproximativ 600 de baloți de fan. În grajd se aflau 8 purcei care din nefericire nu au putut fi salvați. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus