Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-0°C

Am extins serviciile Clinicii prin computer tomograf. Acum ai totul în același loc

Am extins serviciile Clinicii prin computer tomograf. Acum ai totul în același loc

În căutarea serviciilor de medicină dentară calitativă și eficientă, mulți pacienți se confruntă cu provocarea de a căuta prin opțiunile disponibile. Cu toate acestea, am făcut un pas important pentru a simplifica acest proces și pentru a oferi pacienților noștri tot ceea ce au nevoie într-un singur loc. 

Suntem bucuroși să anunțăm că la Smiles by Dr. Buză am extins serviciile clinicii noastre prin adăugarea unei tehnologii de ultimă oră: Computerul Tomograf. Acum, vei găsi totul în același loc, pentru o îngrijire stomatologică cu adevărat bună și convenabilă.

Îngrijire Eficientă și cât mai Precisă

Unul dintre principalele avantaje ale adăugării computerului tomograf la gama noastră de servicii este capacitatea sa de a oferi detalii și concluzii, legate de sănătatea ta dentară, eficiente și cât mai precise. Acest dispozitiv avansat utilizează tehnologie de imagistică medicală de ultimă generație pentru a crea imagini detaliate ale structurilor interne ale corpului tău. Astfel, putem identifica și evalua problemele de sănătate cu o precizie fără precedent.

Investiție în Sănătatea Ta Dentară

Noi înțelegem că sănătatea ta dentară reprezintă o prioritate, și suntem pregătiți să îți oferim unele dintre cele mai bune servicii stomatologice disponibile la ora actuală. Adăugarea computerului tomograf în clinica noastră reprezintă o investiție semnificativă în tehnologie și resurse pentru a te asigura că beneficiezi de un tratament cu adevărat eficient. Cu această tehnologie, suntem pregătiți să îți oferim servicii stomatologice calitative și durabile.

Beneficiile Computerului Tomograf

De ce ar trebui să alegi serviciile noastre de medicină dentară, care acum includ și un computer tomograf? Iată câteva dintre beneficiile pe care le aducem pentru sănătatea ta:

 • Informații și concluzii eficiente: Cu ajutorul computerului tomograf, putem realiza diagnostice într-un timp foarte scurt, fără a te face să așteptați inutil;
 • Precizie Maximă: Imaginile detaliate obținute cu ajutorul computerului tomograf permit o evaluare precisă a stării tale de sănătate;
 • Confort și Comoditate: Ai cât mai multe servicii stomatologice, acum disponibile în același loc;
 • Echipă Medicală Experimentată: Echipa noastră de medici, asistente și tehnicieni este bine instruită în utilizarea computerului tomograf și îți asigură o experiență stomatologică de încredere;
 • Planuri de Tratament Personalizate: Bazându-ne pe rezultatele computerului tomograf, îți putem crea un plan de tratament personalizat pentru a te ajuta să recapeți sănătatea ta dentară mult dorită.

Cum Funcționează Computerul Tomograf?

Computerul tomograf folosește raze X pentru a crea imagini detaliate ale structurilor interne la nivelul danturii. Aceste imagini sunt apoi procesate de către un computer, care le afișează într-un mod clar și ușor de interpretat. Acest lucru permite medicilor stomatologi să observe orice anomalii sau afecțiuni cu o precizie mult mai mare. Procedura în sine este nedureroasă și durează doar câteva minute.

Când să Recurgi la Computerul Tomograf?

Există o varietate de situații în care computerul tomograf poate fi de mare ajutor. Printre acestea se numără:

 • Diagnosticarea afecțiunilor dentare, cum ar fi cariile sau afecțiunile gingiilor; 
 • Evaluarea leziunilor sau a fracturilor dentare; 
 • Detectarea și monitorizarea ofertei osoase existente; 
 • Investigarea și monitorizarea eficienței tratamentelor ortodontice și a tratamentelor pe canal; 
 • Diagnosticarea și monitorizarea evoluției tratamentelor specifice bolii parodontale;
 • Planificarea extracțiilor și a intervențiilor chirurgicale

Ai Totul în Același Loc

Cu adăugarea computerului tomograf la serviciile noastre, dorim să-ți oferim o experiență stomatologică cu adevărat calitativă și convenabilă. Acum ai posibilitatea de a obține diagnosticul și tratamentul de care ai nevoie, totul în același loc. Acest pas reprezintă un angajament ferm pentru sănătatea ta și pentru furnizarea de servicii de calitate înaltă.


Încrederea pacienților noștri este cea mai mare recompensă pentru noi, și suntem mândri să fim partenerii tăi în îngrijire dentară. Cu ajutorul computerului tomograf, suntem pregătiți să îți oferim servicii de medicină dentară calitative. Fără compromisuri când vine vorba de sănătatea ta dentară, alege Smiles by Dr. Buza, unde ai totul în același loc!

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus