Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Animal Life: Campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor, la Șura Mare

Animal Life: Campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor, la Șura Mare

Asociația Animal Life anunță că în perioada 3-5 noiembrie începe o nouă campanie de sterilizări  gratuite, care se va desfășura la Sala de Sport a Școlii Generale din Șura Mare, județul Sibiu.

Campania se adresează locuitorilor din județul Sibiu care dețin animale de rasă comună și este sponsorizată prin proiectul „Campanie de sterilizări gratuite câini și pisici” care este finanțat prin fonduri strânse de alergători și susținători prin intermediul Maratonului Internațional Sibiu 2023, un program al Fundația Comunitară Sibiu.

„Operațiile de castrare vor fi efectuate de către medicii de la Rar ROMANIA, iar întreaga campanie este organizată de către Animal Life Sibiu. Așadar, pentru programări vă rugăm completați formularul: https://animallife.ro/castrari - gratuite SAU sunați la 0723 919 994 (de luni până vineri între orele 10:00 – 19:00)

Animalele trebuie să aibă vârsta minima de 6 luni, să aibă vârsta maximă de 8 ani, să nu fie bolnave sau supraponderale. Este interzis să hrăniți animalele programate pentru castrare cu 12 ore înainte de operație și să nu le dați apă în dimineața dinaintea operației.

Foto: Animal Life/Facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus