Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Încă un deces în această seară: un bărbat a căzut într-un șanț în Slimnic

Încă un deces în această seară: un bărbat a căzut într-un șanț în Slimnic

Medicii și polițiștii sibieni anunță încă un deces marți seara în județul Sibiu. Este vorba de un bărbat de 63 de ani din localitatea Slimnic.

Potriivt reprezentanților Serviciului Ambulanță Sibiu, un echipaj cu medic s-a deplasat pe strada Principală din localitate pentru un bărbat căzut într-un șanț. „Din păcate persoana a fost găsită decedată. Poliția se află la fața locului, desfășurând activități specifice pentru astfel de cazuri”, au transmis aceștia.

Cu referire la acest caz, IPJ Sibiu transmite că polițiștii sibieni efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care a survenit decesul bărbatului din Slimnic, dar precizează că din datele preliminare „nu rezultă indicii că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracțiuni”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Tag-uri: deces slimnic

Vizualizari: 1918

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus