Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-1°C

Sibienii sunt invitați la o expoziție de iepuri de rasă, în weekend. „Să povestim despre animale, să învățăm cum să ne purtăm cu ele”

Sibienii sunt invitați la o expoziție de iepuri de rasă, în weekend. „Să povestim despre animale, să învățăm cum să ne purtăm cu ele”

Asociația Județeană a Crescătorilor de Păsări și Animale Mici Sibiu împreună cu Clubul Crescătorilor de Berbec German organizează la Sibiu în perioada 27-29 octombrie evenimentul „Expoziție de Club”, ediția a III a. Iubitorii de animale vor putea admira mai multe rase de iepuri și se vor putea bucura de frumusețea acestora. 

„În weekendul 27-29 Octombrie invităm toți iubitorii de animale la o expoziție de poveste! Dacă sunteți pasionați de creșterea animalelor, pasionați de rase de iepuri, sau dacă pur și simplu doriți să le faceți o bucurie celor mici vă așteptăm alături de noi: să povestim despre animale, să învățăm cum să ne purtăm cu ele, și nu în ultimul rând să socializăm cu alți iubitori de animale ca și noi”, arată organizatorii evenimentului.

Locul expoziției este pe strada Râului nr. 34, etaj 1. Vizitatorii sunt așteptați cu drag sâmbăta între orele 9:00-18:00 și duminica între 9:00 - 14:00.

Prețul unui bilet pentru copii este de 5 lei, iar prețul unui bilet pentru adulți este de 10 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Alex

Acum 1 lună

34 sau 54?

Raspunde

Kokos

Acum 1 lună

34.
Raspunde

Rosu

Acum 1 lună

Trebe aratat publicului si cum cunosti care-i iepuroi. Ca nu stiu toti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus