Miercuri,
06.12.2023
Cer Senin
Acum
3°C

Silviu Balaure, desemnat a doua oară cel mai bun jucător al ultimei etape din campionatul național de fotbal

Silviu Balaure, desemnat a doua oară cel mai bun jucător al ultimei etape din campionatul național de fotbal

Mijlocașul echipei sibiene FC Hermannstadt, Silviu Balaure, a fost desemnat cel mai bun jucător al ultimei etape din campionatul României la fotbal. Iar împreună cu Baba Alhassan fac parte din echipa etapei.

Silviu Balaure a fost desemnat jucătorul etapei a 13-a după ce și-a ajutat echipa să încheie seria de egaluri din campionat. În meciul contra celor de la Dinamo București, care a avut loc pe teren propriu, sibienii au câștigat cu 4:0, două dintre reușite aparținând mijlocașului de la FC Hermannstadt: marcate în minutele 5 și 53.

Balaure este desemnat celmai bun jucător al etapei pentru a doua oară. Prima dată s-a întâmplat în etapa a 2-a, după meciul câștigat la Iași contra Politehnice cu 1:3, în care mijlocașul a marcat la fel de două ori.

Totodată, mijlocașul Baba Alhassan a fost inclus, alături de Balaure, în echipa etapei a 13-a.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 729

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus