Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
14°C

Curse Tursib anulate sâmbătă: șoferul cursei de Păltiniș va sta nouă ore și jumătate la munte până să se-ntoarcă în Sibiu

Curse Tursib anulate sâmbătă: șoferul cursei de Păltiniș va sta nouă ore și jumătate la munte până să se-ntoarcă în Sibiu

Ca urmare a competiției de raliuri programată sâmbătă, reprezentanții Tursib anunță anularea a două dintre cele trei curse de pe ruta către Păltiniș.

Marele Premiu al Sibiului – viteză în coastă este competiția programată să aibă loc sâmbătă, 28 octombrie 2023, pe o porțiune a DJ 106A (drumul care leagă Sibiul de Păltiniș) din zona pensiunea „Curmăturii Ștezii”. Ca urmare a faptului că, pentru a permite derularea concursului, circulația va fi întreruptă pe drumul județean timp de mai multe ore, reprezentanții societății de transport în comun a Sibiului anunță modificarea programului de circulație, prin eliminarea curselor care pleacă din Gara CFR la orele 11:00 și 16:00. Sibienii vor mai putea urca spre liniștita stațiune cu autobuzul care pleacă din Gara Sibiu la ora 07:00, cursă care va pleca din Păltiniș nouă ore și jumătate mai târziu.

„Vă informăm că sâmbătă, 28.10.2023, cu ocazia desfășurării evenimentului «Marele Premiu al Sibiului 2023», drumul DJ 106 A dintre pensiunea Mai și intersecția cu DJ 106J (Călugăru) va fi închis în intervalul orar 08:00 – 13:30 și 14:00 -18:00. Ca atare, autocarele Tursib de pe traseul 22 vor executa doar 2 semicurse astfel: Plecare din stația “Gară” la ora 07:00; Retur din stația Păltiniș la ora 17:30. Vă mulțumim pentru înțelegere și le urăm succes tuturor participanților la acest eveniment!”, se arată într-un anunț al companiei Tursib transmis în atenția cititorilor Turnul Sfatului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Cornelia

Acum 1 lună

Totuși ar fi bine sa nu se prea exagereze cu închiderea acestui drum, ca vad ca se întâmplă tot mai des si cu ore cam multe. Sunt oameni care locuiesc in Platoș si Paltinis si care sunt direct afectați, sunt altii cu bani serioși investiți in afaceri acolo, da, pe deoparte aceste evenimente ajuta, pe altă parte încurcă turiștii si pe cei de acolo. Ca sa blochezi acum acel drum de dim pana dupamasa, e cam mult, asta-i clar. Cand mai apar si alte drumuri de acces inspre si dinspre, asfaltate, discutam altfel. Asa ca eu solicit Primăriei si CJS sa nu exagereze ca nu e bine și pot aparea scandaluri publice urate pt acele instituții și sefele alea ale lor..

Raspunde

Cuza

Acum 1 lună

Bravo primarie SB! sa inchizi aproape o zi singurul drum asfaltat de acces in/din Paltinis inseamna inteligenta la superlativ. Mai mult, nici nu s.a uscat vopseaua marcajelor rutiere! Felicitari!
Raspunde

Calu

Acum 1 lună

Sa blocheze drumul de la Curmatura pana la intersectia cu Calugarul, dar sa lase accesul pe aici liber spre statiune. Macar pot urca masinile mici ....
Raspunde

Un sibian

Acum 1 lună

O bătaie de joc!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus