Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-0°C

Proiectul de modernizare a Căii Dumbrăvii cu cinci milioane de euro a fost retras de la vot

Proiectul de modernizare a Căii Dumbrăvii cu cinci milioane de euro a fost retras de la vot

După intervenția consilierilor locali din partea PNL, primarul Sibiului, Astrid Fodor, a retras de la vot proiectul de modernizare a porțiunii cuprinsă între intersecțiile cu bulevardele Vasile Milea și Mihai Viteazul.

Proiectul introdus pe ordinea de zi a ședinței Consiliului local Sibiu prevedea alocarea unui buget de 25,3 milioane de, cu tot cu TVA, pentru o serie de intervenții care vizează tronsonul lung de 715 metri din Calea Dumbrăvii.

Eliminarea a 100 de locuri de parcare pentru a face loc unor trotuare mai generoase și a unei piste de biciclete, combinate cu menținerea a două sau trei benzi de circulație și tăierea altor cinci copaci maturi compensată cu plantarea altor 120 de puieți sunt printre elementele de suprafață ale acestui proiect.

„Grupul PNL dorește să propună retragerea proiectului deoarece nu suntem edificați cu soluția aleasă”, a luat cuvântul, la începutul ședinței de joi, Tiberiu Drăgan, consilier PNL și fost viceprimar al orașului.

Primarul Astrid Fodor, cea care a inițiat proiectul, a fost de acord. „Soluția aceasta a fost avizată inclusiv de comisia de circulație. Voi retrage proiectul, pentru că doresc ca toată lumea să fie edificată”.

Citește și Proiect la vot: dispar peste 100 de parcări de pe Calea Dumbrăvii. Aceasta va fi modernizată cu peste cinci milioane de euro

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Locuitor Arhitecti

Acum 1 lună

Vrem locuri de parcare, nu hipstereli penale!

Raspunde

Corbul

Acum 1 lună

Să-ți parchezi cazanul în curtea lui Huja stimate locuitor.
Raspunde

Scfbg

Acum 1 lună

5 milioane de euro pentru 715m de drum? asta da hotie pe fata...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus