Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-1°C

„Doamna primar, eu vă iubesc, Adi Bibu nu vă iubește”. Liberalii au părăsit în grup ședința Consiliului local Sibiu

„Doamna primar, eu vă iubesc, Adi Bibu nu vă iubește”. Liberalii au părăsit în grup ședința Consiliului local Sibiu

Liderul de grup al consilierilor locali ai PNL, Adrian Bibu, a decis ca alături de toți colegii săi să părăsească sala de ședințe a Consiliului local, după ce un cetățean aflat în audiență a dus din nou în derizoriu discuțiile.

Este vorba de Cristian Marinescu, om de afaceri afiliat partidului AUR, aflat într-un conflict mai vechi cu diferite departamente ale administrației locale, ca urmare a unor intervenții fără autorizație de construire, la care spune că a apelat din cauza lentorii Urbanismului din Primărie.

În oarecum dialogul creat între Marinescu și primarul Astrid Fodor, cel care a solicitat audiența a făcut referire și la Adrian Bibu, liderul de grup al consilierilor PNL. „... și nu mă mai considerați dușman, că eu chiar vă iubesc. Adi Bibu nu vă iubește. Ca să ne înțelegem. Deci, Adi Bibu vă... așa”, a spus Marinescu stârnind atât râsul primarului Astrid Fodor, cât și marii părți a audienței.

Mai puțin a râs Adrian Bibu, care s-a arătat deranjat. După ce a încercat de mai multe ori să întrerupă răspunsul primarului, liberalul a anunțat că alături de colegii săi se va retrage. „Dacă ne permiteți, doamna primar, domnule președinte. Grupul PNL nu mai vrea să asiste la discuții despre pisicuți și declarații de iubire, așa că, cu permisiunea dumneavoastră, noi ne vom retrage”, a anunțat Adrian Bibu, ridicându-se și fiind urmat de ceilalți opt colegi de partid.

Abia după ce Cristian Marinescu a continuat ironiile, primarul Astrid Fodor i-a cerut să respecte solemnitatea care se impune într-un for deliberativ. „E normal să se ridice, așa, un consilier local sau doi și să plece?”, a mai întrebat Marinescu, primind drept răspuns afirmativ.

Intervenția lui Cristian Marinescu a fost precedată de solicitarea primarului Sibiului, Astrid Fodor, care i-a cerut secretarului municipiului să-l atenționeze că va fi sancționat. Și asta deoarece – contrar noului regulament al Consiliului local – Marinescu înregistra video ședința cu propriul său telefon, fiind filmat și din audiență de un angajat al său. „Trei luni de zile nu mai aveți voie să vă adresați Consiliului local. Dacă desconsiderați regulamentul, se aplică sancțiunea”, i-a transmis Nistor.

Citește și Primarul Astrid Fodor: „Când vă trimit poza, mergeți să vă luați tablete?”

Scena poate fi urmărită în înregistrarea ședinței Consiliului local Sibiu de mai jos, de la minutul 2:46:00

Consiliu Local 26.10.2023 from Primaria Municipiului Sibiu on Vimeo.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

Gigi Bibu

Acum 1 lună

Adi Bibu se pare că e tot mai nervos și frustrat în ultima vreme, de când organizația îl cam împinge pe scări. Se pare că nici pe Raluca n-o mai iubește Adi, nu doar pe Fodor. Să sperăm că și-a rezervat postul de director la Sala Transilvania că în PNL niciodată să nu spui niciodată.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Vanessa Hambasan

Acum 1 lună

Cristian Marinescu si Nicu Stefanuta sunt viitorul administratiei sibiene!
Raspunde

Zzz

Acum 1 lună

acest Marinescu este un personaj sulfuros care urmareste persoane publice in viata privata, minte, provoaca, incalca proprietatea toata in numele "jurnalismului". ii filmeaza fara permisiune in casele lor, ii provoaca la conversatii fara sens, doar-doar tovarasul lui (care filmeaza de pe celalalt trotuar, genial, nu?) prinde o scena violenta in care tov M este "abuzat" de vreo personalitate a orasului. dupa cum se vede, merge si in CL(cine l-a primit acolo???) cu texte de manelist care arata cine sunt de fapt, el si monstrozitatea de partid in care a intrat.
Raspunde

Ion

Acum 1 lună

Să vi în tricou la o ședință a CL în care vrei să iei cuvântul? Eu cred că i-ar sta mult mai bine într-o cămașă. De preferință de forță.
Raspunde

Gaby Gabor

Acum 1 lună

Acum sa stie totii ceon semnat Sovi pentru sibiu o fo numa ordine si diciplina
Raspunde

Carcotasul

Acum 1 lună

Adi Bibu iubește pe altcineva. Mai tânără și mai interesanta!
Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 lună

De ce n-au chemat poliția să salte hauru?
Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 lună

Cum de n-au fost asmuțiți postacii de la fermă să ia apărarea "colegului" de la (h)aur?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Altul

Acum 1 lună

Marinescu e ceva agent de influență, probabil rrus, care cu binecuvântarea securicilor, la înțelegere cu FDGR-ii și cu facțiunea educată la Moscova a PNL Sibiu, adică a Ralucăi Turcan, vor să-l distrugă politic pe Bibu, atâta tot. De ce le e frică de Bibu?
Raspunde

Tot io

Acum 1 lună

Nu le-ar fi rușine la ăștia din primărie să facă ședința de consiliu local prin poduri, la porumbei! Chiar în așa hal o putut ajunge Sibiul, condus tot de sași de atâta amar de vreme, încât să nu aibă o sală calumea de consiliu local?! Sau fac orice porcărie numai să "valorifice" patrimoniul arhitecturii săsăști? E valoros și patrimoniul săsăsc, că e al sașilor noștri de aici și acum al oamenilor de aici, dar sala aia e total neadecvată pentru o ședință ce se vrea solemnă, la un oraș ca Sibiul.
Raspunde

Adrian

Acum 1 lună

o fii toxic Marinescu acesta si trebuie sanctionat pt lucrari fara autorizatie,dar e exasperanta lentoarea administrativa...le-au trebuit 2 ani pt autorizarea unui spatiu Horeca
Raspunde

Tinu

Acum 1 lună

Așa se întâmplă dacă la Ședințele CL au acces personaje fără Adeverințe Medicale…
Raspunde

Laura

Acum 1 lună

Marinescu *** nu se dezminte. (Acest mesaj a fost moderat din cauza limbajului licențios)

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus