Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Bogățiile toamnei au fost adunate într-un bazar colorat la Grădinița „Căsuța Poveștilor” din Sibiu. Din banii strânși copiii vor primi un leagăn pentru locul de joacă

Bogățiile toamnei au fost adunate într-un bazar colorat la Grădinița „Căsuța Poveștilor” din Sibiu. Din banii strânși copiii vor primi un leagăn pentru locul de joacă

Copiii și cadrele didactice de la Grădinița cu Program Prelungit „Căsuța Poveștilor” de pe strada Treboniu Laurean au fost implicați în aceste zile în proiectul „Bogățiile toamnei”. Apogeul proiectului a fost ziua de joi, 26 octombrie, când la grădiniță a avut loc un program artistic la care s-au alăturat și părinții. Au fost cântece, voie bună și dans. Atmosfera a fost întreținută de artistul popular Sorin Țerbea. 

„A fost o zi de sărbătoare pentru noi. Cu această ocazie doresc să le mulțumesc colegelor implicate și mai ales părinților care răspund cu plăcere de fiecare dată cerințelor noastre. În eveniment am implicat toți copiii din grădiniță, inclusiv pe cei de la grupa germană. Au fost minunați cu toții și s-au descurcat foarte bine”, spune Rodica Ioana Neamțu, directoarea grădiniței.

În aceeași perioadă cei prezenți la grădiniță s-au bucurat și de un bazar al toamnei unde absolut toate obiectele sunt realizate de copiii îndrumați de educatoare. De asemenea, micuții s-au întrecut la concursul „Dovleacul cel mai haios”, iar la final s-au bucurat de premiile primite: diplome, fructe și obiecte haioase de toamnă.

„Cu banii strânși de la bazar ne dorim achiziționarea unui leagăn de care să se bucure copiii și pe care o să-l punem la locul de joacă aflat în  curtea din spatele grădiniței”, mai spune directoarea Rodica Neamțu.

Fotocredit: Iulian Milea

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus