Marţi,
28.11.2023
Innorat
Acum
6°C

Sute de lei lăsați peste noapte, într-un sertar, pe Bălcescu. Poliția Locală a prins doi minori la furat

Sute de lei lăsați peste noapte, într-un sertar, pe Bălcescu. Poliția Locală a prins doi minori la furat

Unii dintre comercianții care vând înghețată în zona centrală a Sibiului lasă banii din încasări în gheretele stradale peste noapte.

Încrederea lor în autoritățile locale a fost demonstrată zilele trecute, când doi adolescenți au fost surprinși chiar în momentul în care furau aproximativ 500 de lei din sertarul unei gelaterii pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

Un echipaj al Poliției Locale aflat în patrulare i-a surprins asupra faptei. Tinerii au fugit și au crezut că scapă dacă se ascund în toaletele publice de la Sala Thalia, însă polițiștii i-au găsit imediat.

„Vineri, 27 octombrie, în jurul orei 3.00 dimineața, minorii în vârstă de 14 ani și respectiv 17 ani au fost surprinși de polițiștii locali în timp ce comiteau acest furt. Cei doi au luat-o la fugă în momentul în care au fost surprinși dar, cu ajutorul camerelor de supraveghere, aceștia au fost prinși în toaletele mobile din parcarea Sălii Thalia, unde s-au ascuns pentru a împărți cei 501 lei furați”, informează Primăria Sibiu într-o postare pe pagina oficială de facebook.

Tinerii au fost predați polițiștilor de la Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu, împreună cu dovezile, pentru continuarea cercetărilor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus