Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
13°C

„A Key and a Tree”: Localnicii împreună cu echipa Green Hill® Sibiu au plantat 50 de copaci în cartier

„A Key and a Tree”: Localnicii împreună cu echipa Green Hill® Sibiu au plantat 50 de copaci în cartier

Peste 100 de persoane, proprietari de apartamente în cartierul rezidențial Green Hill® Sibiu, familiile lor și echipa Green Hill®, au avut ocazia să prindă rădăcini, la propriu. Alături de cei dragi, s-au bucurat de o zi dedicată înfrumusețării cartierului, în care chiar ei au fost personajele principale – noii rezidenți care au dorit să participe la eveniment au plantat un pom care va dăinui în cartier generație după generație. Green Hill® Sibiu demonstrează astfel, din nou, că este un promotor activ al relațiilor dintre vecini, al sustenabilității și al sportului, în comunitatea din Sibiu.

Prin „A Key and a Tree" fiecare persoană care a cumpărat un apartament în complexul rezidențial a fost invitată să intre oficial în familie, să își asume un angajament față de mediul înconjurător și să ajute la transformarea Green Hill® într-un cartier înfloritor, în adevăratul sens al cuvântului. Ziua de 21 octombrie a fost una cu adevărat memorabilă pentru rezidenții cartierului Green Hill® Sibiu și pentru familiile lor. Ne-am bucurat, în mica noastră comunitate, de o zi frumoasă de toamnă, perfectă pentru o activitate atât de specială, cum este înfrumusețarea locului în care trăim. „A Key and a Tree” este un proiect prin care ne-am arătat din nou atașamentul față de natură și dorința de a crea un cartier verde.

Proiectul a avut un mare succes. Peste 40 de cumpărători, alături de familiile lor, au participat bucuroși la acțiune și au plantat, împreună cu echipa Green Hill® Sibiu, 50 de copaci sub supravegherea unor experți în domeniu. Comunitatea a avut parte ulterior de un prânz binemeritat și de băuturi pregătite de echipa noastră. Cei mici au trăit experiența plantării unui copac, au fost pictați pe față, devenind astfel supereroi ai naturii și s-au bucurat de activități practice bazate pe tema naturii, susținute de două animatoare pentru copii, în locul de joacă amenajat special pentru micuți, în cartier.

„Cea mai frumoasă provocare pentru mine, ca responsabil de imagine al unei companii, este de a găsi noi modalități de promovare a conceptului care o definește. Proiectul Green Hill® Sibiu are în spate oameni cu totul deosebiți și deschiși către provocări, care au îmbrățișat bucuroși propunerea plantării de copaci. Mă bucur că am putut transforma împreună ideea „A Key and A Tree” într-un eveniment de succes și că, alături de echipă, am reușit să aducem vecinii aproape de natură. Prin acest proiect, cu toții au simțit că au prins, oficial, rădăcini în cartier – nu doar printr-o cheie, ci și printr-un pom care la primăvară va înflori și în viitor va da roade! Ne dorim să fim un exemplu de urmat pentru comunitatea sibiană și să încurajăm astfel de acțiuni”, spune Dragoș-Cristian Bicher, responsabil marketing.

Participanții s-au bucurat mult de eveniment și spun că simbolistica din spatele plantării copacilor este una cu totul deosebită. „Super faină ideea, organizarea foarte bună, a fost ceva inedit, demn de luat ca exemplu. Cred că societatea noastră are nevoie de unitate și de apartenență la un asemenea grup, care are principii și valori asemănătoare. Ideea de comunitate, socializare, cunoaștere, împărtășire a avut un impact pozitiv asupra participanților. Mâncarea a fost excelentă, ideea de ceaun super drăguță, iar simbolistica copacului plantat este genială”, spune Ioana, unul din fericiții proprietari de apartament în Green Hill®.

Despre Green Hill® Sibiu

Conceptul s-a născut din dorința unor dezvoltatori imobiliari de origine olandeză de a oferi Sibiului un loc sigur și confortabil, ideal pentru cei care caută apartamente într-un complex rezidențial gândit după o viziune vestică, modernă, inedită.

Green Hill® Sibiu se află în zona de vest a orașului și va dispune în total de șapte blocuri de locuințe cu acces delimitat de barieră electrică. În afara acestora, complexul oferă spații verzi generoase, modern amenajate, loc de joacă pentru copii, zonă de fitness în aer liber, și în curând o zonă barbecue dotată cu cele necesare.

Fiecare dintre cele șapte blocuri cuprinde câte zece apartamente de două camere, 22 apartamente de trei camere şi trei tip Penthouse, splendide, cu vedere panoramică asupra Transilvaniei.

Contact:

adresa: Strada Ogorului nr 27, 550052 - Sibiu, România

mail: contact@greenhillsibiu.ro

telefon: 0727 340 673/ 0747 564 890

site: www.greenhillsibiu.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Sus