Marţi,
28.11.2023
Innorat
Acum
5°C

Spitalul CF Sibiu își mărește echipa cu un chirurg și un cardiolog. Manager: „Cu Dumnezeu înainte, facem ceea ce trebuia făcut demult pentru acest spital”

Spitalul CF Sibiu își mărește echipa cu un chirurg și un cardiolog. Manager: „Cu Dumnezeu înainte, facem ceea ce trebuia făcut demult pentru acest spital”

Spitalul General CF Sibiu anunță extinderea echipei prin alăturarea a doi medici primari. Este vorba despre chirurgul Ovidiu Mircea Ucenic și cardiologul Adrian Petru Nistor. „Suntem o echipă bine sudată, creativă, mică, dar energică, dornică de noi perspective și abordări”, scriu reprezentanții unității medicale pe pagina de facebook, acolo unde a fost făcut anunțul angajării celor doi  medici. 

Dr. Ovidiu Mircea Ucenic este medic primar în specialitatea ghirurgie medicală, având competențe în chirurgie laparoscopică și chirurgie oncologică, potrivit informațiilor făcute publice de reprezentanții spitalului. 

„Abordează toată gama de intervenții din chirurgia generală, având o experiență bogată în chirurgia minim invazivă, laparoscopică, prin care se pot trata afecțiunile biliare( litiaza veziculara), apendiculare, herniile ombilicale, inghinale, afecțiunile din sfera ginecologică (chiste ovariene, fibromul uterin)”, este mesajul transmis. 

Medicul Ucenic este descris ca fiind „comunicativ, empatic, cu spirit de echipă, colaborează foarte bine cu colegii din specialitățile conexe, oferind pacienților soluția optimă pentru afecțiunile acestora.” 

Cel de-al doilea medic este Adrian Petru Nistor, medic primar în specialitatea cardiologie. Acesta spune că este dedicat meseriei pe care o practică.

„Vin în sprijinul pacienților înarmat cu implicare, profesionalism și respect”, transmite medicul. 

Managerul spitalului, dr. Ștefania Roxana Șerban, spune că în echipa spitalului au intrat colegi profesioniști în domeniul medical, empatici și cu bun simț.

„Dr. Mircea Ucenic este un chirurg de excepție și, în plus, are și competența în chirurgia oncologică. Avem, în sfârșit, și medic cardiolog, pe dr. Adrian Nistor, un medic dedicat profesiei și pacienților. Cum spunea Hipocrate, nu exista boli, ci bolnavi. Căutăm să îmbunătățim constant serviciile medicale oferite pacienților noștri, prin resursa umană de calitate, infrastructura corespunzătoare și aparatură medicală performantă. Investițiile asumate în ultimul an, iată, au scos spitalul dintr-un con de umbră și astăzi avem numeroase solicitări nu doar din Sibiu, ci din toată țara. Și suntem abia la inceput! Cu Dumnezeu înainte, facem ceea ce trebuia făcut demult pentru acest spital”, a declarat managerul pentru Turnul Sfatului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sparrow

Acum 3 săptămâni

Ei, vezi coane, aici gresesti. Cu Dumnezeu înainte? Pāi când au venit companiile de recrutare din UK, Franta, Emirate sā ne ia doctorii încā neîntārcati n-au venit cu Dumnezeu înainte ci cu BANI! MULTI SI DIN ĀIA STRĀINI. Tu vrei ca diferenta dintre bugetul dat de guvern si āia verzi sā îi punā Dumnezeu.... Mua ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Raspunde

Dr Who Han :)

Acum 3 săptămâni

Aducerea doctorului Nistor Adi este un mare castig pentru Spitalul CFR si o mare pierdere pentru Spitalul Judetean! Mult succes!
Raspunde

AMN114

Acum 3 săptămâni

ce măreață realizare! câte laude, complimente, felicitări... Poate ne spune conducerea spitalului prin ce mijloace au ajuns cei doi să ocupe posturile? Au organizat vreun concurs, examen, ceva care să aducă cât de cât a civilizație occidentală - și nu să duhnească a bișniță de covoare dintr-un bazar?
Raspunde

Tichindelean

Acum 3 săptămâni

Medicul cardiolog Adrian Nistor reprezinta un mare castig pentru Spitalul CFR si pentru pacienti!!! Felicitari echipei manageriale pentru reusita de a-si forma o echipa de medici de exceptie. Dr. Nistor este un mare OM si un profesionist de exceptie. Un cardiolog extraordinar, foarte bine pregatit, as spune chiar cu mare har care va reusi sa aduca mangaiere si mult bine pacientilor care -i vor solicita servicii de sanatate. Felicitari dnle.doctor! Sa ramaneti mereu acelasi medic devotat profesiei si pacientilor care vor apela la serviciile de sanatate cardiologica. Mare realizare pentru acest spital de a avea in echipa un asemenea medic extraordinar. Mult succes si sper sa aveti parte de un colectiv frumos, sincer, onest precum sunteti dumneavoastra. Toata aprecierea, respectul si admiratia mea si a familiei mele! Dumnezeu sa va dea sanatate, putere de munca, sa va ocroteasca familia si calea profesionala sa fie mereu o reusita si o bucurie! Succes si tot binele din lume!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus