Duminică,
03.12.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

A început montarea bradului artificial de Crăciun din Piața Mare a Sibiului

A început montarea bradului artificial de Crăciun din Piața Mare a Sibiului

Muncitorii au început, luni, montarea bradului artificial în Piaţa Mare din centrul municipiului Sibiu, acest brad fiind unul cumpărat cu peste 600.000 de lei în anul 2019, de către Primărie, iar de atunci este pus în fiecare an la Târgul de Crăciun.

Bradul artificial din centrul Sibiului măsoară 24 de metri înălţime şi este alcătuit din 2.400 de crenguţe artificiale, împodobite cu peste 5.000 de globuri şi ghirlande luminoase şi o stea în vârf, scrie Agerpres.

Primăria a decis, în 2018, să înlocuiască bradul natural din centrul Sibiului cu unul artificial, când o companie locală a donat oraşului un brad din aluminiu şi instalaţii luminoase, despre care municipalitatea spunea atunci că este "reinterpretat în ton cu vremurile". Acest brad artificial a stat în 2018 în centrul Târgului de Crăciun din Piaţa Mare, după care a fost mutat în Piaţa Mică, tot din centrul Sibiului.

Şi în acest an, sibienii şi turiştii vor putea vedea acest brad artificial, donat de o firmă, în Piaţa Mică din Sibiu.

Târgul de Crăciun începe la Sibiu în 17 noiembrie. Noutatea acestui an este că acest târg va avea loc nu doar în Piaţa Mare, ci şi în curtea Palatului Brukenthal, aflată în vecinătate, mai scrie sursa citată.

 

Citește și A început amplasarea iluminatului de sărbători în Piața Mare. Urmează Târgul de Crăciun și bradul

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Platicul NU e brad

Acum 3 săptămâni

e doar o mocheta de plastic infasurata in forma conica ! doar gusturile kitchoase ale lui fodor puteau promova 2400 crengi de plastic, cand toate targurile clasice din occident au brazi naturali. Noi dam si bradul de Craciun la austrieci sa-l faca PAL si respiram plastic in p-ta Mare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus