Marţi,
28.11.2023
Parțial Noros
Acum
5°C

„Tineri care și-au ajutat vecinii în vârstă și i-au adus cu tot cu animale, părinți cu copii de mână, pensionari de la câteva sate distanțe”. Peste 300 de animale, sterilizate de Animal Life la campania de la Șura Mare

„Tineri care și-au ajutat vecinii în vârstă și i-au adus cu tot cu animale, părinți cu copii de mână, pensionari de la câteva sate distanțe”. Peste 300 de animale, sterilizate de Animal Life la campania de la Șura Mare

307 câini și pisici au fost sterilizate în cadrul campaniei organizată de Animal Life care a avut loc weekend-ul trecut la Șura Mare.

Dincolo de activitatea în sine, reprezentanții asociației spun că emoțiile au fost puternice pe tot parcursul campaniei.

„Campania din weekend de la Șura Mare a fost posibilă datorită unor oameni de omenie de cele mai diverse feluri, dar care împreună aduc mai multă decență și mai puțină suferință în această lume. Ca de fiecare dată, au fost cei care au alergat la maraton și au strâns bani, un primar dedicat comunității, medici pricepuți și membrii și voluntarii echipei Animal Life.

Citește și: Peste 100 de câini și pisici au fost sterilizate în prima zi a campaniei gratuite la Șura Mare

Dar de această dată parcă a fost mai mult decât atât: într-un număr nemaiîntâlnit de mare, am avut tineri care si-au ajutat vecinii în vârstă și i-au adus cu tot cu animale, angajați care au adus animalele de la firmele unde lucrează, pensionari care au ajuns cumva cu câte un mic animăluț în brațe, de la câteva sate distanță. Tineri politicoși si săritori, vecini inimoși, părinți cu copii de mână, toți ne-am regăsit plini de emoție într-un „spital de campanie”, unde am simțit ceva după care tânjim cu toții de atâția ani: solidaritate, omenie, compasiune și respect. Acestea sunt momentele în care, timid, speranța într-o comunitate renaște și, vorba unei prietene dragi care a muncit trei zile încontinuu, poate ne mai facem totuși, bine…Mulțumim și vă îmbrățișăm pe fiecare dintre voi!”, au scris cei de la Animal Life pe pagina de Facebook. 

Georgiana Matei, coordonator campanii Animal Life, a spus pentru Turnul Sfatului că succesul campaniei se datorează tuturor oamenilor care au făcut-o posibilă.

„Mă bucur tare mult că am reușit să oferim această ultimă campanie din an comunității din Șura Mare și împrejurimi. Oameni minunați ne-au ajutat și oameni minunați și-au încredințat animalele echipei noastre! La anul o luăm de la capăt, bineînțeles!”, a spus Georgiana Matei, coordonator campanii Animal Life.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Marinescu Cătălina

Acum 2 săptămâni

Felicitări! Vă iubesc și vă respect!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus