Marţi,
28.11.2023
Innorat
Acum
5°C

Peste 100 de câini și pisici au fost sterilizate în prima zi a campaniei gratuite la Șura Mare

Peste 100 de câini și pisici au fost sterilizate în prima zi a campaniei gratuite la Șura Mare

În prima zi a campaniei de sterilizări gratuite din Șura Mare au trecut prin bisturiul veterinarilor peste 100 de câini și pisici. Campania continuă până mâine inclusiv.

„S-a încheiat prima zi a Campaniei de sterilizări gratuite câini și pisici, din Sura Mare! 109 este numărul de animale ce nu vor mai aduce pe lume pui nedoriți”, au anunțat reprezentanții Animal Life Sibiu după prima zi a campaniei.

Campania de sterilizări este coordonată de medicul Aurelian Stefan, de la Romania Animal Rescue, Inc Dba Animal Spay Neuter International, fiind implicați și voluntari care colaborează cu asociația. 

Asstăzi, în a doua zi a campaniei 117 animale au fost sterilizate. 

Campania este finanțată din fonduri strânse în cadrul Maratonului International Sibiu, cu ajutorul alergătorilor și susținătorilor proiectului, prin intermediul Fundația Comunitară Sibiu! Spațiul a fost pus la dispoziție de Comuna Sura Mare.

Fotografii: Facebook.com/AnimalLifeSibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2971

Comentarii

2 comentarii

Mirela

Acum 3 săptămâni

Felicitări!!
Raspunde

Dzhon

Acum 3 săptămâni

Felicitari si multumire echipei !!! As fi mulțumită si mai mult, daca vom face acelasi lucru pentru micii noștri prieteni , din comuna Arpasu de Sus . Chiar zilele astea am sterilizat cateva pisici, din cont propriu . Haideti sa facem si noi, ceva bun pentru ei , prietenilor noștri patrupezi !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus