Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

13 grade, astăzi, în municipiul Sibiu. Va ninge la munte

13 grade, astăzi, în municipiul Sibiu. Va ninge la munte

Vremea va fi ușor mai caldă decât normalul termic al perioadei, anunță meteorologii în prognoza pentru vineri.

”Cerul va fi variabil în cursul dimineții și temporar noros după orele amiezii. Începând cu orele serii, local va ploua, mai ales sub formă de averse, iar pe crestele montane precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla în general moderat ziua, cu intensificări îndeosebi în sudul județului, unde rafale vor depăși temporar 50-65 km/h, iar la munte cu intensificări de 70-90 km/h în zonele înalte și de peste 90 km/h pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 14 grade, iar cele minime între 5 și 7 grade. Izolat vor fi condiții de ceață”, se precizează în prognoza emisă de Centru Meteorologic Transilvania Sud Sibiu.

Temperaturi maxime și minime în județ: între 13 și 6 grade în municipiul Sibiu, între 14 și 5 grade la Dumbrăveni, între 13 și 6 grade la Boița, între 8 și 2 grade la Păltiniș și între 3 și minus un grad la Bâlea Lac.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus