Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
2°C

În consultare publică: Apartamente în regim hotelier în zona de nord a Sibiului. Cu garaj pentru biciclete

În consultare publică: Apartamente în regim hotelier în zona de nord a Sibiului. Cu garaj pentru biciclete

Serviciul de Urbanism la Primăriei Sibiu a publicat vineri un anunț de consultare publică privind intenția de elaborare a unui Plan Urbanistic de Detaliu pentru construirea unui hotel S+P+1+R, propus în municipiul Sibiu, pe strada Gazelei, fără număr.

Potrivit documentației se propune construirea a trei imobile cu un total de 10 apartamente de câte două camere, cu 13 locuri de parcare, șase la nivelul solului și șapte în subteran. De asemenea se va asigura  și un spațiu închis, acoperit și ușor accesibil destinat depozitării bicicletelor, integrat clădirii principale. Spațiile verzi vor ocupa minim 40% din suprafața totală.  Se vor planta arbuști cu înălțime mică și medie. 

Terenul de 1.273 mp este situat pe strada Gazelei, în imediata apropiere de intersecția cu strada Căprioarelor, în zona nordică a orașului Sibiu, în zona străzii Oborul de vite, în aria cuprinsă între artera principală și limita de intravilan. 

„Aleile carosabile și pietonale vor avea învelitori realizare din pavaje naturale sau artificiale, dale prefabricate, dale inerbate, evitându-se învelitorile asfaltice sau suprafețele betonate. Se va asigura câte un loc de parcare la două camere de cazare, iar suplimentar se vor asigura pentru personal câte un loc de parcare la 7 camere de cazare,” se arată în documentația publicată pe site-ul Primăriei Sibiu.

Descarcă de aici Memoriul justificativ

Beneficiarul investiției este SC Utilaj Construct SRL prin Marius Herlea, iar proiectant este societatea Urban Pulse.

Sibienii sunt invitați să transmită observații și propuneri în perioada dintre 10 și 25 noiembrie, pe adresa Primăriei Sibiu, strada S. Brukenthal nr 2, prin email, la pms@sibiu.ro sau la telefon 0269-208800 int 551.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Malaiu

Acum 2 săptămâni

Cam putine locuri de parcare !!! La 2 apartamente un loc de parcare , ce fac se bat pe el ?

Raspunde

Pușcașu Marin

Acum 2 săptămâni

Se face pentru oameni, nu pentru mașini

Raspunde

Detfgh

Acum 2 săptămâni

este ilegal ce se vrea a se face intrucat minimul era de 1.5locuri de parcare/apartament fara sa mai pui ca trebuia sa aiba si cateva locuri de parcare pentru vizitatori/angajati nu cum a spus la 7 angajati un loc de parcare (7 nici nu pot veni cu o masina). Daca se aproba asa ceva este abuz in serviciu si ilegal nerespectand minimul de 1.5. Numarul de telefon la care se pot sesiza neregulile legate de PUD este gresit. Trebuie sunat la : 0269-208800 int 921 si se cere a se face sesizare telefonica (chiar daca vi se va spune ca nu se poate decat scris, conform legii sunt obligati sa preia si telefonic). Sunati si spuneti legat de cele minim 15 locuri de parcare care ar trebui sa fie (fara sa punem la socoteala pentru angajati). Succes
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus