Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
1°C

Urmează o săptămână cu vreme schimbătoare. Sunt anunțate ninsori la munte

Urmează o săptămână cu vreme schimbătoare. Sunt anunțate ninsori la munte

Meteorologii sibieni anunță o săptămână cu vreme schimbătoare. Astfel, săptămâna începe cu temperaturi normale pentru acestă perioadă, continuă cu o încălzire peste media normală, iar de miercuri încep ploile. De nins, ninge doar la munte. 

Luni

Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, temporar noros începând cu orele serii. Pe arii restrânse la munte se vor semnala precipitații mixte, predominant ninsori pe creste, iar în zonele joase pe arii mai restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în timpul nopții, locale la munte și mai restrânse în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 11 grade, iar cele minime între 3 și 5 grade.

Marți

Vremea se va încălzi, devenind mai caldă decât normalul termic al acestei date. Cerul va fi temporar noros ziua și mai mult noros noaptea. Pe arii restrânse ziua și în extindere noaptea va ploua, iar la munte în zona înaltă precipitațiile vor fi mixte. Izolat cantitățile de precipitații vor fi mai însemnate cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 15 grade, iar cele minime între 6 și 8 grade.

Miercuri

Vremea va fi în general închisă. Cerul va fi mai mult noros și va ploua, iar la munte precipitațiile vor fi mixte, ninsori la peste 1800 metri unde se va depune strat nou de zăpadă. Izolat cantitățile de precipitații vor fi mai însemnate cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, mai ales la munte, viscolind zăpada pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 13 grade, iar cele minime între 3 și 5 grade.

Joi

Vremea se va ameliora din punct de vedere al precipitațiilor și va fi apropiată de normalul termic. Cerul va fi variabil, temporar noros, izolat va ploua slab, iar la munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla  slab și moderat, cu unele intensificări în zonele de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 9 grade, iar cele minime între -1 și 1 grade.

Vineri - Duminică

Vremea se va menține apropiată de normalul termic al perioadei. Temporar și mai ales în prima parte a intervalului va ploua, iar la munte precipitațiile vor fi mixte, ninsori în zonele înalte.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus