Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-0°C

Un bărbat din Agnita a fost arestat pentru că ar fi furat și incendiat mașina unei femei din Făgăraș

Un bărbat din Agnita a fost arestat pentru că ar fi furat și incendiat mașina unei femei din Făgăraș

Un bărbat de 30 de ani din Agnita este suspectat că ar fi furat și apoi incendiat mașina unei femei din Făgăraș. Incidentul a avut loc în localitatea Codlea, județul Brașov. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii au depistat un autoturismul incendiat în Codlea, pe 11 noiembrie, în urma unei sesizări. Oamenii legii au constatat că mașina se află în proprietatea unei femei din municipiul Făgăraș, care fusese furat înainte cu două zile, din apropierea locuinței, scrie bunaziufagaras.ro.

„Polițiștii făgărășeni au identificat și, ulterior, au depistat persoana bănuită de săvârșirea acestor fapte, respectiv un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din orașul Agnita, județul Sibiu. După administrarea probatoriului, pentru care a fost aprobată și efectuarea unei percheziții domiciliare, polițiștii au dispus reținerea bărbatului și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Prevenivă din cadrul I.P.J. Braşov, pentru o perioadă de 24 de ore. De asemenea, după prezentarea acestuia de către procuror în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare prevenitivă pentru 30 de zile”, potrivit IPJ Brașov.

Polițiștii continuă cercetările în dosarul penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt calificat, distrugere” și „sustragerea sau distrugerea de probe ori înscrisuri”, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Polițiștii nu au menționat care arfi fost motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 898

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus