Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
15°C

O studentă din Sibiu are nevoie de ajutor după ce casa în care locuia cu părinții ei a ars într-un incendiu devastator. „Nu s-a mai putut salva nimic”

O studentă din Sibiu are nevoie de ajutor după ce casa în care locuia cu părinții ei a ars într-un incendiu devastator. „Nu s-a mai putut salva nimic”

Ioana Alexa Pantelimon este studentă în anul III la Resurse Umane, în cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Fata și familia ei trec în aceste momente printr-o dramă, după ce casa le-a luat foc și au rămas în prag de iarnă fără un acoperiș deasupra capului. Reprezentanții universități fac un apel la umanitate pentru a fi cu toții alături de Ioana. 

Ioana Alexa Pantelimon este de loc din Voineasa, județul Vâlcea și este studentă de trei ani la Sibiu. În prag de iarnă și de sărbători fata și părinții ei au răma fără locuință în urma unui incendiu devastator. Casa fetei a ars aproape în întregime la sfârșitul lunii octombrie. 

„În jurul orei 21.00, 21.30 a izbucnit incendiul și a afectat foarte mult partea de sus a casei și acoperișul. A rămas în picioare doar parterul, dar nu s-a mai putut salva nimic din el. Practic părinții mei au rămas fără munca de o viață. Nu mai avem nimic. Acum stăm la bunicii noștri”, spune Ioana. 

Alături de tânără și de familia ei sunt și reprezentanții Universității „Lucian Blaga” din Sibiu care au postat un mesaj de susținere.

„Dragi membri ai comunității academice a ULBS, dar și ai întregii comunități sibiene,

Facem apel la sprijinul dvs., pentru a o ajuta pe studenta de la specializarea Resurse Umane, Ioana-Alexa Pantelimon și pe familia ei, în aceste momente dificile generate de pierderea locuinței în urma unui incendiu devastator.

În data de 31 octombrie 2023, casa familiei Pantelimon a luat foc, aceasta fiind distrusă în proporție de peste 80%, rămânând în urmă doar zidurile de susținere ale imobilului. Din păcate în urma evaluării post incendiu s-a constatat că nu se mai poate recupera nimic, au scris pe pagina de facebook reprezentanții ULBS.

Cei care doresc să o sprijine pe Ioana și pe familia ei, pot face donații în contul bancar, utilizând datele de mai jos:

Titular cont: Pantelimon Ioana-Alexa

Cont IBAN: RO13 BRDE 330S V184 9695 3300

Moneda: RON

Banca: BRD

Vă mulțumim!

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Rezolvare

Acum 2 săptămâni

Solutia buna e Visuri la Cheie
Raspunde

Sibian

Acum 2 săptămâni

Sa-si fi facut asigurare olteanca. Acum vrea bani. Ce sa-ti spun!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus