Miercuri,
29.11.2023
Light Intensity Drizzle
Acum
3°C

După trei ani de muncă în Germania, și-a găsit job-ul visurilor la Sibiu. Cristian Gancea, team-leader la Bridge Integrated Customer Services: „Aveam emoții foarte mari pentru că nu știam ce urmează. Am aplicat și mi-a plăcut enorm”

După trei ani de muncă în Germania, și-a găsit job-ul visurilor la Sibiu. Cristian Gancea, team-leader la Bridge Integrated Customer Services: „Aveam emoții foarte mari pentru că nu știam ce urmează. Am aplicat și mi-a plăcut enorm”

Cristian Gancea are 29 de ani, iar de cinci ani lucrează la Bridge Integrated Customer Services din Sibiu, membră a Indeca Business Germania. A pornit cu multe emoții drumul în cadrul companiei, iar treptat avea să-și dea seama că aici găsise exact ceea ce-și dorea de la un loc de muncă: stabilitate, program flexibil, posibilitate de avansare și un colectiv care a devenit a doua familie. În prezent, Cristian a avansat la poziția de Team Leader și îndeamnă sibienii să îndrăznească să-și depună CV-ul și să devină parte din familia Bridge, care în aceste momente recrutează personal pentru angajare.

„Înainte să mă angajez la Bridge am lucrat în Germania trei ani de zile, după care m-am întors în România și am avut emoții pentru acest nou domeniu. La început am lucrat într-o fabrică, dar nu mi-a plăcut pentru că nu a fost cum mă așteptam. Apoi, cineva m-a sfătuit să merg la Bridge Integrated Customer Services. Aveam emoții foarte mari pentru că nu știam ce urmează. Am aplicat și mi-a plăcut enorm, urmează ca în 19 ianuarie să împlinesc cinci ani de activitate în firmă”, a declarat Cristian pentru Turnul Sfatului.

„Noi încercăm să dezvoltăm latura aceasta creativă a tinerilor”

În calitate de team-leader, Cristian îndeamnă pe cei care sunt în căutarea unui loc de muncă și cunosc limba germană să depună CV-ul la Bridge Integrated Customer Services pentru că nu vor regreta.

„Noi încercăm să dezvoltăm latura aceasta creativă a tinerilor, să-i stimulăm, acesta ar fi unul dintre motivele pentru care i-aș sfătui să vină la noi. Apoi, vor avea ocazia să câștige un ban al lor, iar colectivul este foarte prietenos, ca o a doua familie. Încercăm să-i ajutăm, să fim alături de ei de la o zi la alta, să-i sfătuim atunci când greșesc și să-i încurajăm atunci când au cea mai mare nevoie.

Dacă la început pășeam timid în firmă, după cinci ani acel om timid a devenit team leader. În ultimii cinci ani din viața mea am trecut printr-o mare schimbare majoră aș putea spune, m-am maturizat foarte mult, mi-am făcut o familie, am devenit tătic”, a mai spus Cristian.

Cum să faci parte din echipa Bridge Integrated Customer Services, membră a Indeca Business Germania

Compania Bridge Integrated Customer Services face parte din grupul german Indeca Business  și reprezintă o firmă sibiană care din 2015 desfășoară mai multe proiecte în zona de Customer Service.

În prezent, firma este în căutare de personal pentru un proiect cu clientul DHL - Deutsche Post, proiect care presupune identificare video online exclusiv pentru clienți germani. Practic, cei care se vor angaja vor avea ca sarcină de serviciu verificarea celor care achiziționează sau folosesc servicii ale germanilor de la DHL - Deutsche Post.

Programul flexibil, salariul de 8.500 de lei brut și mediu de lucru care permite angajatului să-și dezvolte capacitățile de relaționare și comunicare sunt doar câteva dintre motivele pentru care cei care caută un loc de muncă să aplice la această firmă.

Sibienii pot afla detalii despre angajări la adresa de mail hr@bics-srl.com sau la numărul de telefon 0722.356.738. Suplimentar, puteți aplica și prin platforma Ejobs sau chiar pe pagina Facebook Bridge ICS.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 1 săptămână

In Germania este prosperitate dar se munceste, nu se fura si chiuleste precum in haznaua Romania.
Raspunde

UnPSDist mandru

Acum 1 săptămână

da, firme de succes unde te contorizeaza si cand te duci la wc. sau daca te apleci dupa un pix , in 2 minute te suna supraveghetorul sa te intrebe ce faci de nu esti la calculator, hai sictir!
Raspunde

Vasile

Acum 1 săptămână

Alta reclama mascata,Scrieți clar cât se câștigă net....Te-am leader sa fie sănătos... Nu comentez... E clar ca e reclama... Sa deac12000 roni net și o sa vina lumea în fuga la ei...Atattttt
Raspunde

Xxx

Acum 1 săptămână

Daca..." a aplicat" e ok!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus