Miercuri,
29.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Cei trei suspecți de uciderea lui Adrian Kreiner au fost dați în urmărire generală. S-a dispus arestarea preventivă

Cei trei suspecți de uciderea lui Adrian Kreiner au fost dați în urmărire generală. S-a dispus arestarea preventivă

În cursul nopții a fost admisă propunerea procurorilor și s-a decis arestarea preventivă a lui Cosmin Costinel Zuleam, Laurențiu Ghiță și Marian Cristian Minae, cei trei bărbați suspectați că l-au tâlhărit și ucis pe  omul de afaceri sibian Adrian Kreiner, anunță Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Citește și:

Doi dintre suspecții crimei din Dosarul Kreiner au cazier. Unul, condamnat pentru o spargere în Slovenia, altul a tâlhărit o familie. ”Mă așteaptă acasă  soția și copilul meu de trei ani”

”În cursul nopții a fost admisă propunerea Parchetului și judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a celor 3 inculpați. Aceștia au fost dați in urmărire generală”, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, prim-procuror adjunct Mihaela Ruginosu.

”Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: Z.C.C. G.L. şi M.M.C. pe o durată de 30 de zile, fiecare, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. Respinge cererea inculpatului M.M.C., formulată prin avocatul numit din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu. În baza art. 275 alin. 3 CPP, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art. 275 alin. 6 CPP, cheltuielile judiciare avansate de stat privind avocaţii din oficiu, în sumă de 2.040,00 lei, rămân în sarcina statului şi vor fi avansate din fondurile Ministerului Justiţiei în favoarea Baroului Sibiu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Contestaţia se depune la judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Sibiu. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 19 noiembrie 2023”, se arată în sentința dată astăzi.

Cei trei apar deja pe site-ul Poliției Române, pe rubrica urmăriți general.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Statul esuat roman

Acum 1 săptămână

"propunere de arestare in lipsa"...wow... .apoi arestarea gresita a unor cetățeni nevinovati si o lipsa totala de protectie a cetatenilor in fata infractorilor... "super profesioniști " cei din politie in schimb statul esuat cere bani cu nemiluita pt servicii jalnice sau inexistente cum ar fii siguranta in general sau in trafic
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus