Duminică,
03.12.2023
Parțial Noros
Acum
-1°C

În cartierul Arhitecților se fură lămpile solare de la trecerile de pietoni. Cei la Drumuri și Poduri caută hoții pe facebook

În cartierul Arhitecților se fură lămpile solare de la trecerile de pietoni. Cei la Drumuri și Poduri caută hoții pe facebook

Reprezentanții Drumuri și Poduri Sibiu reclamă pe pagina de facebook furtul a mai multor lămpi solare de pe DJ 106C din cartierul Arhitecților, în zona trecerilor de pietoni. Este o „situație neplăcută,”  scrie sursa citată, solicitând celor din zonă să scrie în privat dacă au observat vreun suspect, fară a depune și plângere la poliție. 

„Dacă există persoane care au observat ceva legat de acest incident, sau care ne pot oferi informații care ne pot ajuta să-i identificăm pe cei responsabili pentru această situație, vă rugăm sa ne contactați în privat,” sciru aceștia online, fătă să depună deocamdată vreo plângere la poliție. 

„Drumuri și Poduri SA face un apel către locuitorii din Cartierul Arhitecților (@Rezidenţi Cartierul Arhitecților Cisnădie) pentru a ne ajuta sa găsim o rezolvare pentru situația neplacută cu care ne confruntăm și care îi afectează în primul rând pe cei care locuiesc în această zonă. Mai exact, pe DJ 106C (strada Grigore Ionescu) în zona trecerilor pentru pietoni, după cum stiți, s-au montat stâlpi prevăzuți cu lămpi solare pentru iluminarea acestora.
În urmă cu câteva zile unul dintre aceștia a disparut (din zona celui de-al treilea sens giratoriu, sens Sibiu către Cisnădie). Dacă există persoane care au observat ceva legat de acest incident, sau care ne pot oferi informații care ne pot ajuta să-i identificăm pe cei responsabili pentru această situație, vă rugăm sa ne contactați în privat”

La nivelul IPJ Sibiu nu a fost depusă nicio sesizare până la acest moment, transmite pentru Turnul Sfatului Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.  

foto Drumuri și Poduri Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

7 comentarii

Favela

Acum 1 săptămână

Unde altundeva decat in........DAAAAAAAAA!!!!! Arhitecti!!! Acolo trebuie data lege de parlament, ras tot, dezinfectat, reconstruit si primia lumea pe baza de interviu!
Raspunde

Emil

Acum 1 săptămână

Sa nu fie tot ei pentru a le cumpara de doua, trei, ori.
Raspunde

Sdghh

Acum 1 săptămână

deci atat de calitative au fost incat le-au scos cu totul din talpa de care trebuia sa fie complet sudata...
Raspunde

Lămpi solare

Acum 1 săptămână

La trecerea de pietoni de după Kaufland nu merge iluminatul din primele săptămâni de după inaugurare. Acolo era cu becuri de veioză dar măcar era cât de cât. Iar giratoriul de tip Caracal care a produs articole amuzante și în presa națională a fost proiectat/construit și recepționat fără nici un iluminat în mijloc deși are dimensiuni generoase față majoritatea giratoriilor din Sibiu.
Raspunde

Canaris

Acum 1 săptămână

Le fura aia pe care nu i putem numi.....Ca daca zic cine Ts nu publica...Zice ca sunt nationalist.....
Raspunde

Sandokan

Acum 1 săptămână

Primate...
Raspunde

Valjan

Acum 1 săptămână

Bolovanii aia de la Drumuri si Poduri sunt atat de prosti incat nici nu le-a trecut prin minte ca ar fi posibil si furtul si sa monteze aceste lampui cu un sistem antifurt sau sa fi tocit capetele suruburilor ca sa nu poata fi desfiletate...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus