Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Ce facem în weekend? Meci pe Stadionul Municipal, inaugurare fan shop FCH, brunch de toamnă și concerte

Ce facem în weekend? Meci pe Stadionul Municipal, inaugurare fan shop FCH, brunch de toamnă și concerte

Weekend-ul acesta la Sibiu avem mai multe evenimente la care putem lua parte. Târgul de Crăciun continuă, avem meci pe stadionul municipal și suntem invitați la un brunch de toamnă, la Șomartin. 

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Filmele de la CineGOLD

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Miami Bici2”, „Napoleon” „Warboy” sau „Nuntă pe bani” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Om la lună la Oldies Pub

Pe 24 noiembrie, Om la lună se întoarce la Sibiu în Oldies Pub. Prețul unui bilet este 70 lei (presale)/ 85 lei (in ziua evenimentului). Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Detalii aici.

Fch vs Poli Iași

Vineri, de la ora 17:30, FCJ joacă pe Stadionul Municipal cu Poli Iași.

Robin and the Backstabbers live at Oldies Pub

Pe 25 noiembrie, Robin and the Backstabbers revin la Oldies Pub in Sibiu. Accesul publicului se face începând cu ora 19:00.

Biletele pentru concert sunt disponibile pe iabilet.ro: https://m.iabilet.ro/bilete-sibiu-concert-robin-and-the.../

Berowalt la Music Hub

Trupa BEROWALT și vă invită la un mic concert în spațiul de la Music Hub.

„Cu această ocazie ne dorim să vă oferim o adevărată călătorie printre emoțiile și gândurile noastre prin prisma pieselor interpretate. Plăcerea de a pune mâna pe chitară ne unește și determină să împărtășim cu voi toată acestă pasiune pentru muzică!”, arată organizatorii evenimentului.

Detalii aici. 

 „Ce-și doresc femeile”

Duminică, 26 noiembrie, la Centrul Cultural Ion Besoiu are loc spectacolul „Ce-și doresc femeile”.

„Un spectacol despre ce ne închipuim noi bărbații că își doresc femeile, despre ce își doresc femeile cu adevărat și despre ce putem noi, bărbații, să ghicim că își doresc femeile. O comedie cu dulce amar despre viață, despre relații și despre cum ne putem salva noi... pe noi înșine... de noi înșine. În cele din urmă, o utopie urbană 2023” - Octavian Strunilă.

Detalii aici. 

Concert Paraziții

Paraziții concertează la Cotton Pub, vineri, de la ora 22. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0752 268 866.

Detalii aici.

Inaugurare Fan Shop Sibiu oficial FCH

Duminică, 26 noiembrie, ora 12, se deschide primul Fan-Shop oficial FC Hermannstadt la DECATHLON SIBIU.

„Tricouri, șorturi, esarfe și multe alte materiale personalizate special pentru tine, le vei putea avea acum chiar de la eroii tăi! Fotbaliștii și staff-ul FCH vor fi acolo să te cunoască mai bine! Duminică, 26 noiembrie, ora 12, la magazinul Decathlon din Sibiu (mall-ul vechi, Șelimbăr)”, arată organizatorii evenimentului.

Detalii aici.

Brunch cu ciocolată și delicii de toamnă

Duminică, la ora 11, suntem invitați la Șomartin, la un brunch cu ciocolată și delicii de toamnă.

„Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de ultimele zile de toamnă într-o atmosferă relaxantă și caldă, să ne plimbăm pe dealurile ce înconjoară satul, pictate în nuanțe de ruginiu și apoi să ne tragem sufletul la gura sobei”, arată organizatorii evenimentului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus