Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Un șofer a trecut pe roșu la un semafor de pe Coposu și a lovit un pieton care traversa regulamentar

Un șofer a trecut pe roșu la un semafor de pe Coposu și a lovit un pieton care traversa regulamentar

Un șofer a trecut pe roșu la un semafor de pe Bvd. Coposu din municipiul Sibiu și a lovit un pieton care traversa regulamentar strada. Acesta a fost transportat la spital, cu o lovitură la cap și o contuzie la un umăr. În zonă se circulă îngreunat, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. 

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Piața Unirii, la trecerea pentru pietoni semaforizată, instalată la intersecția cu strada Independenței, un sibian în vârstă de 42 de ani nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului destinat vehiculelor și a acroșat un bărbat în vârstă de 64 de ani, sibian, care traversa pe culoarea verde a semaforului destinat pietonilor

Un echipaj SMURD cu medic a intervenit la locul accidentului și l-a transportat pe bărbatul de 64 de ani la spital. Acesta a suferit un traumatism cranian și o contuzie la umăr, transmite slt. Andreea Ștefan, din partea ISU Sibiu.

Foto arhivă TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Troll.E.Buzu

Acum 4 luni

Datorita acestui tip de șofer in Sibiu in loc sa vedem tot mai multe treceri de pietoni semaforizate si traficul fluidizat, vom vedea implementate tot felul de "solutii" gen limitatoare de viteza, limite de viteza de melc impuse peste tot prin oras, etc. Am o intrebare pentru soferii de genul asta: chiar v-ati luat carnetul pe bune sau doar v-ati ramolit complet intre timp?
Raspunde

???

Acum 4 luni

Sau l-au luat la Pitești ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus