Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Copilul din Vurpăr cu trei degete rănite de o petardă a fost transferat la București

Copilul din Vurpăr cu trei degete rănite de o petardă a fost transferat la București

Copilul în vârstă de şase ani a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă "Marie Curie", după ce, ieri, o petardă i-a explodat în mâna stângă şi i-a rănit trei degete, a declarat marţi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Pediatrie din Sibiu, medicul Ioana Mătăcuţă.

"Copilul cu leziuni severe la nivelul mâinii a primit îngrijiri în serviciul CPU, a beneficiat de consultul unei echipe multidisciplinare cu profil chirurgical şi s-a decis transferul prompt la Spitalul 'Marie Curie' Bucureşti", a explicat medicul Ioana Mătăcuţă.

Doi copii în vârstă de şase ani, din localitatea Vurpăr, au fost răniţi, luni, după ce le-au explodat în mâini petardele cu care se jucau. Unul dintre copii a fost grav rănit la o mână, fiind transferat la spitalul din Bucureşti, în timp ce al doilea a fost externat după ce a primit îngrijiri de specialitate la Spitalul de Pediatrie din Sibiu.

"Copilul cu afectare mai uşoară a mâinii a primit îngrijiri în cadrul serviciului CPU şi a fost externat cu recomandări", a mai precizat medicul Ioana Mătăcuţă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Carcotasul

Acum 3 luni

Poate așa se trezesc la realitate toți capsomani care cumpără petarde și se cred viteji și toți iresponsabilii care le lasă pe mana copiilor. Ce nenorociri se întâmplă din cauza prostiei celor care le cumpără și a lăcomiei celor care le vând. Sănătate copiilor!
Raspunde

Charles Ottley

Acum 3 luni

...Si a vamesilor/ politiei de frontiera care le permit sa treaca granita...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus