Sâmbătă,
27.04.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Casa unui ales din Cisnădie, vandalizată cu vopsea neagră. „Dacă mie mi se întâmplă așa ceva, atunci un om simplu ce să mai spere?”

Casa unui ales din Cisnădie, vandalizată cu vopsea neagră. „Dacă mie mi se întâmplă așa ceva, atunci un om simplu ce să mai spere?”

Un consilier local din Cisnădie bănuiește că peretele de la stradă al casei în care locuiește a fost vandalizat la comanda „unora din conducerea Primăriei”.

Cornel Vintilă, consilier local din Cisnădie din partea PRO România, spune că și-a descoperit peretele dinspre stradă vandalizat cu vopsea neagră la primele ore ale zilei de sâmbătă, 3 februarie. „Am depus plângere la Poliția Cisnădie, am primit număr de înregistrare. Până luni, după-amiază, nimeni nu m-a contactat din partea autorităților, însă. Sunt consilier local de mai bine de 15 ani, iar dacă mie mi se întâmplă așa ceva, atunci un om simplu la ce protecție mai poate spera?”, se arată revoltat Cornel Vintilă.

În apropierea locuinței sale sunt cel puțin două sisteme de supraveghere video: unul s-a dovedit a fi nefuncțional, iar pentru cel de-al doilea Vintilă spune că nu a reușit, deocamdată, să ia legătura cu administratorii. Fost candidat la funcția de primar, Vintilă bănuiește că vandalizarea are legătură cu anul electoral în care ne aflăm. „Mi-a fost vandalizată (stropită cu vopsea neagră) locuința, probabil de aceleași persoane care acum ceva timp mi-au spart tot noaptea geamul de la stradă. Toate acestea probabil la comanda unora  din conducerea Primăriei Cisnădie în urma votului exprimat din ședințele Consiliului Local și a plângerii penale depuse de mine. Azi am fost eu cel atacat, mâine posibil să urmeze alții”, a scris Vintilă pe pagina sa de Facebook.

În urma mesajelor sale publice, Vintilă arată că a primit injurii și noi amenințări. „Le-am șters, deoarece aveau un limbaj mult prea vulgar. Le-am primit din partea unui recidivist, care acum mai mulți ani a recunoscut în cele din urmă că mi-a spart geamul locuinței la comandă politică”, a adăugat Vintilă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

UnCisnadian

Acum 2 luni

Vremea lui Huja apune încet si sigur. Ce nu inteleg totuși e faptul ca de ce domnul Vintilă nu intra in PMP pentru alianța cu USR. De FD nu știu sa existe in Cisnădie, si daca o fi, probabil niște no name cu gândul la ciolan. Ieșiți oameni buni la vot ca e anul schimbării Cisnădiei.
Raspunde

John Doe

Acum 2 luni

Întreb pentru un prieten: ăștia de umblă noaptea cu vopsea la ei, au cumva legătură cu niste bronzați care au asistat de curând la una din ședințele de consiliu local? Și bronzatiii ăia sunt cumva prieteni cu vreun preșcolar?
Raspunde

Laurentiu

Acum 2 luni

Tov. Huja la pensi! Lasa locul altora ca nu ești veșnic.
Raspunde

Hugo

Acum 2 luni

te referi la butoaiele alea care stateau in spatele bisnitarului? aia sunt baietii care au abonament la pacanele, sunt toti colegi pe a III-a la scoala speciala!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus