Duminică,
19.05.2024
Cer Senin
Acum
15°C

S-a prăbușit tavanul unei clase de la școala din Alămor. 4 elevi sunt răniți ușor. Director: n-a căzut dintr-o dată, ca să se întâmple o nenorocire

S-a prăbușit tavanul unei clase de la școala din Alămor. 4 elevi sunt răniți ușor. Director: n-a căzut dintr-o dată, ca să se întâmple o nenorocire

Patru elevi sunt răniți după ce tavanul unei clase de la școala din Alămor s-a prăbușit. La momentul prăbușirii, în sala de clasă se aflau 4 elevi, aceștia fiind răniți ușor.  Elevii au vârste cuprinse între 11 și 15 ani, sunt două fete și doi băieți, sunt conștienți și acuză dureri la membrele superioare și dureri cervicale, anunță reprezentanții ISU Sibiu. 

Aceștia vor fi transportați la CPU a Spitalului de Pediatrie din Sibiu.  La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple, două echipaje SMURD dintre care una cu medic și mașina medicului de urgentă.

Directorul școlii a precizat pentru Turnul Sfatului că cei mai mulți dintre copii erau în pauză, clasa simultană era formată din 13 copii de a V-a și a VIII.  

„A căzut tavanul, dar el n-a căzut dintr-o dată ca să se întample o nenorocire,” spune directorul. 

Clădirea școlii a fost construită în anul 1936 și a fost renovată în 2004.

Citește și: Primarul din comuna unde se află școala în care s-a prăbușit tavanul: „Clădirea nu a mai fost reabilitată din 2004”

Știrea se actualizează

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Newman

Acum 3 luni

Renovare de mantuiala cu parandarat!
Raspunde

Grigore

Acum 3 luni

„A căzut tavanul, dar el n-a căzut dintr-o dată ca să se întample o nenorocire". Băi, oameni buni, băi peneliștilor, pesediștilor, voi nu mai aveți bun simț, nu mai aveți chiar deloc rușine? Nu v-ați săturat de furat și de mințit lumea? Vreți să moară copiii ca să faceți și voi ceva bun pe lumea asta?
Raspunde

Emil

Acum 3 luni

Bombele cu ceas bine proiectate si camuflate de retelele teroriste conduse de Racovita, Iamandi, Sandru, Veseli, Iohannis, etc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus