Luni,
22.04.2024
Ploi Scurte
Acum
8°C

Se caută un șef la Sibiu Business Agency, care să atragă investiții în județ și să promoveze companiile locale în afara țării: trebuie să cunoască engleza și germana

Se caută un șef la Sibiu Business Agency, care să atragă investiții în județ și să promoveze companiile locale în afara țării: trebuie să cunoască engleza și germana

CJ Sibiu caută persoana potrivită care să se ocupe de atragerea investiților străine în județul Sibiu și de promovarea întreprinderilor mici și mijlocii în afara țării. Acesta va conduce nou-creata structură Sibiu Business Agency, din poziția oficială de consilier, clasa I, grad profesional superior. Cel care va conduce agenția trebuie să cunoască limbile engleză și germană. Sibiu Business Agency funcționează în structura CJ ca și compartiment.

Potrivit anunțului de angajare, publicat pe pagina CJ Sibiu, candidatul selectat va fi responsabil pentru implementarea și gestionarea proiectelor care vizează dezvoltarea și sprijinirea întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri), promovarea parteneriatelor public-private și dezvoltarea afacerilor în regiunea Sibiu. Un accent este pus și pe dezvoltarea și gestionarea platformei Sibiu Business Agency.

Propune promovarea dezvoltării la nivel local, prin politici publice care să asigure promovarea exporturilor și atragerea de investiții; îndeplineşte, potrivit legii, şi alte atribuţii şi sarcini date de conducerea Consiliului Județean Sibiu şi de Arhitectul şef se mai numără printre atribuțiile pe care le va avea.

Candidații trebuie să dețină studii universitare de licență absolvite, competențe solide în utilizarea pachetului Microsoft Office și să aibă un istoric profesional fără sancțiuni disciplinare în ultimii 3 ani. De asemenea, experiența de minim 7 ani în domeniul dezvoltării afacerilor și sprijinirii IMM-urilor constituie un avantaj. Candidatul trebuie să cunoască la nivel avansat limbile engleză și germană.

Selecția viitorului angajat va avea loc în urma unui concurs organizat în mai multe etape, începând cu 18 martie 2024, la sediul Consiliului Județean.

Candidații interesați sunt invitați să trimită documentația necesară, inclusiv formularul de înscriere și cazierul judiciar, până pe data de 5 martie.

Amintim că Sibiu Business Agency a fost creată printr-un proiect finanțat cu fonduri europene, derulat de Consiliul Național al IMM-urilor (CNIPMMR) în parteneriat cu CJ Sibiu. După încheierea proiectului, structura continuă să funcționeze în cadrul CJ Sibiu. Anterior, atât reprezentanții CNIPMMR, cât și ai CJ Sibiu au transmis că printre primele activități ale agenției sunt culegerea de informații la nivel județean și nivel internațional, măsurarea oportunităților pe care le au antreprenorii români, cât și cei străini în investiții și dezvoltare etc.

Citiți și: Înființat cu fonduri europene, Sibiu Business Agency rămâne activ în cadrul CJ, dar încă nu are angajați. „Pregătim fișa postului”

Foto: StartupStockPhotos / Pixabay

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1810

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

3 comentarii

Scufitza Galbină

Acum 2 luni

Numele daniela campian nu va spune nimic? Este ca un magnet , atrage multe proiecte . A da!!! nu stie limbi straine !!
Raspunde

Un sibian vero

Acum 2 luni

SCUFITO...ESTI TENDENTIOASA SI RAU INTENTIONATA!!!! **** (Acest mesaj a fost moderat din cauza limbajului licențios)

Raspunde

Ion

Acum 2 luni

In fisa postului trebuie sa existe si un beneficiu pentru doamna Cimpean. plata leasingului la bicicleta, a abonamentului la mobil sau la sala.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus